Nieuws

'Niets zo conservatief als de Nederlandse golfclub!'

In een nieuwe aflevering van de podcast Podje Golf praten Gerard en Sietse met Ruben Meiland, de CEO van Leading Courses. Hoe gaat de golfmarkt zich volgens Meiland de komende jaren ontwikkelen? Houden Golfclubs vast aan dat ene type lidmaatschap voor onbeperkt speelrecht of is betalen naar gebruik de onvermijdelijke toekomst?

In aflevering 27 praten Gerard en zijn jonge vriend Sietse met Ruben P. Meiland, de CEO van leadingcourses.com, een platform voor golfbaanbeoordelingen en online reserveringen. Meiland begon twee jaar terug met golf toen hij woonde en werkte in Amerika. Terug in Nederland schrok hij van het in zijn ogen elitaire karakter van golf in ons land. In deze Podje Golf gaat het over (te) dure lidmaatschappen die niet passen bij wat de meeste golfers willen, traditionele clubleden versus de “vrije golfers” en hoe gaat de golfmarkt zich de komende jaren ontwikkelen. Houden Golfclubs vast aan dat ene type lidmaatschap voor onbeperkt speelrecht of is betalen naar gebruik de onvermijdelijke toekomst? Ook geven we weer een scheurkalender weg in de prijsvraag. Luister nu naar Podje Golf #27!

Luister nu 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen en klik op het bel-icoontje om een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat! Zo mis je er geen!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Topgolf Interviews