Nieuws

Bouwputgolf voor Gerard en Sietse wordt 'vrije golfer'!

In de eerste aflevering van een nieuw seizoen Podje Golf gaat het over het begrip 'vrije golfer'. Sietse heeft zijn lidmaatschap opgezegd, en Gerard snapt dat niet helemaal. De mannen bellen ook met Wil Besseling, die knap 6de werd in Spanje en speelde met Jon Rahm Luister naar Podje Golf 26!

In Podje Golf #26 gaat het over het zijn van een 'vrije golfer', oftewel lid zijn van een digitale club zonder golfbaan. Sietse is namelijk lid-af bij de Rosendaelsche en daar vindt Gerard wel wat van. Naast een nieuwe prijsvraag met een gloednieuwe prijs praten de mannen van Podje Golf met de Nederlandse tourspeler Wil Besseling, die in Spanje 6de werd en speelde met de Spaanse nummer-1 van de wereld: Jon Rahm. Hoe blijft Besseling altijd zo positief, ook als het wat minder gaat? Luister nu naar de eerste show van het nieuwe seizoen, Podje Golf 26!

Luister nu 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen en klik op het bel-icoontje om een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat! Zo mis je er geen!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Topgolf Interviews