Nieuws

'Moeten we jaloers zijn op golfland Belgiƫ?'

In aflevering 22 van Podje Golf gaan Gerard en Sietse over de grens. In Brussel spreken de twee mannen met Marc Verneirt (directeur Golf Vlaanderen) en Geert de Vlieger (voormalig doelman Belgisch voetbalelftal) over golf in Belgiƫ! Welke baan moet je gespeeld hebben en wat is de verklaring voor het succes van de Belgische professionals op de tour?

Voor aflevering 22 van 'Podje Golf' gaan Gerard en Sietse internationaal, want de mannen zijn in Brussel om Marc Verneirt (directeur Golf Vlaanderen) en Geert de Vlieger (voormalig doelman Belgisch voetbalelftal) aan de tand te voelen over de golfsport bij onze zuiderburen. Hoe populair is golf in België? Wat zijn de verschillen met Nederland en wat is de verklaring voor het succes van de Belgische professionals op de tour? Natuurlijk is er ook weer een golfgeluid. Luister dus nu Podje Golf 22!

Abonneer je op de podcast en win golfballen!

Luister nu 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat! Zo mis je er geen!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!