Nieuws

'Rico Verhoeven ook een vechter op de golfbaan!'

Wat is het favoriete onderdeel van Rico Verhoeven ... de golfer? In aflevering 21 van Podje Golf spreken Gerard en Sietse in Arnhem op het Big Green Open onder anderen met de beste kickbokser van de wereld die voor het eerst in zijn leven 18 holes speelde tijdens de pro-am op de Rosendaelsche!
Beeld: Yannick Schurwanz

Beeld: Yannick Schurwanz

Aflevering 21 van 'Podje Golf' is een speciale, want Gerard en Sietse zitten in Arnhem op de Rosendaelsche Golfclub voor het Big Green Egg Open. Waarom organiseert de NGF dit grote toernooi voor de beste dames van Europa? De mannen laten verschillende gasten aanschuiven, onder wie kickbokser Rico Verhoeven, Maurits Hendriks (Technisch Directeur NOC*NSF), Jeroen Stevens (NGF) en speelster Zhen Bontan. Er is geen golfgeluid in deze 'special', maar er zijn wel speciale golfballen te winnen! Luister dus nu Podje Golf 21!

Abonneer je op de podcast en win golfballen!

Luister nu 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat! Zo mis je er geen!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!