Beleving en inspiratie

Hoogtepunten van het golfjaar 2021

Het jaar 2021 zit er weer bijna op en hopelijk heeft golf toch ook dit jaar weer een mooi plekje in je leven gehad. Dat gold zeker ook voor Gerard en Sietse, de mannen van de podcast Podje Golf. De vrienden blikken terug op wat zij in 2021 hoogtepunten in golf vonden.

Spoiler alert: omdat zij dat zelf niet benoemden in hun top 10 - bescheiden als ze zijn - doen wij dat nog even hier: Podje Golf werd genomineerd voor de Dutch Podcast Award, mede dankzij de aanmeldingen van veel luisteraars. En daar is het team van GOLF.NL natuurlijk apetrots op. De award ging uiteindelijk net aan de neus van de heren voorbij (buigen voor een Formule 1-podcast in een jaar dat Max Verstappen de wereldtitel pakte is geen schande natuurlijk), maar de nominatie alleen voelde als een prijs.

Hieronder laten Sietse en Gerard in een video zien wat zij als de hoogtepunten van 2021 beschouwen.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Jouw hoogtepunt

Maar goed, terug naar de top 10 van Sietse en Gerard. Zitten ze met hun keuzes een beetje op jouw lijn? Deel jouw eigen golfhoogtepunten op onze socials of onder de video op YouTube met de hashtag #terugblikgolfnl. Dat mag natuurlijk ook een mooi moment zijn op de golfbaan dat niet door de televisiecamera's is geregistreerd, maar door jouw telefoon ...

Wie weet hebben we voor jou nog een leuke verrassing aan het einde van het jaar, als jouw hoogtepunt in de smaak valt!

Tot slot hebben we nog een goede luistertip. Voor ons onlinespel '18 holes tot Kerstmis' (helaas kun je niet meer meespelen) maakten Gerard en Sietse een bonusaflevering van Podje Golf. De tips die ze daarin geven om het golfleven voor jezelf een stuk leuker te maken (en dus de kans op meer hoogtepunten te vergroten) zijn nog steeds de moeite waard. Je kunt ze hieronder beluisteren.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Lees meer over
Fun