Nieuws

'Ik was zeker niet het grootste talent'

In aflevering 23 praten Gerard en Sietse met Joost Luiten en Wouter de Vries over golftalent. Wat heb je nodig om de European Tour te halen, en waarom lukt het de ene speler wel en de andere niet?

Gerard en Sietse besteden in aflevering 23 aandacht aan talentontwikkeling. De mannen praten met Joost Luiten over wat talent eigenlijk is. Waarom heeft Joost de top wel gehaald en anderen die misschien nog wel meer talent hadden niet. En hoe vindt Joost dat talenten klaargestoomd moeten worden voor de Tour? Ook Wouter de Vries is te gast. Hij won het EK onder 21 jaar, werd door internationale golfkenners een grote toekomst voorspeld, maar geeft nu les op GC De Dommel. Waarom heeft Wouter het niet gered als Tourspeler en wat is zijn advies voor jonge talenten? Luister  nu naar Podje Golf 23!  

Luister nu 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat! Zo mis je er geen!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!