Dutch Open

Dutch Open: wel publiek maar hoeveel?

Het Dutch Open heeft van 16 tot en met 19 september zeker nog met beperkingen en een gelimiteerd aantal toeschouwers te maken, zo veel werd duidelijk na de corona-persconferentie van de demissionaire regering vandaag. Dat geldt ook voor de B-NL Challenge Trophy op The Dutch, van 26 tot en met 29 augustus..

Op de persconferentie werd bekendgemaakt dat het beleid ten aanzien van evenementen in elk geval wordt doorgetrokken tot 20 september, dat is een dag na het Dutch Open. De organisatie van het toernooi bereidt zich nog altijd voor op een Dutch Open 2021 mét publiek.

Toernooidirecteur Daan Slooter: “Wij volgen het beleid van de Nederlandse overheid en het bericht van vandaag zullen wij komende dagen analyseren en kijken hoe een succesvol, aantrekkelijk en veilig toernooi te organiseren is met inachtneming van de geldende maatregelen. Bij alles wat wij doen staat de gezondheid en het plezier van bezoekers en spelers voorop.”

Welke gevolgen de huidige maatregelen hebben op het Dutch Open 2021, dat gepland staat van 16 tot en met 19 september, wordt door de organisatie bekeken en zo snel mogelijk bekend gemaakt. Ook voor de B-NL Challenge Trophy (26-29 augustus) op The Dutch betekent dat er ten aanzien van publiek maatregelen genomen moeten worden. Ook daarover volgt volgens de NGF snel duidelijkheid.

Lees meer over
Dutch Open