NGF

Wie houdt er eigenlijk nog niet van golf?

Als je alle eieren hebt gevonden dit weekeinde, kun je op zoek naar inspiratie in het digitale Voorjaarsmagazine van GOLF.NL. Het beste in golf in leuke verhalen, reportages en video's.
Beeld: Koen Suyk

Beeld: Koen Suyk

Normaal gesproken verschijnt de voorjaarseditie van GOLF.NL aan het begin van het golfseizoen. Maar wat is normaal in deze tijden? Bovendien, zo merkte collega Sietse onlangs op, is het golfseizoen in 2020 nooit geëindigd. En op het weekje sneeuw in februari na zijn de golfbanen tijdens de wintermaanden van dit jaar ook drukbezocht geweest.
Waar was dan het einde en waar is het ‘nieuwe’ begin?

Hipsters in hoodies

Veel meer mensen dan in 2019 zijn vorig jaar begonnen met golf; meer dan ooit zijn jonge mensen verantwoordelijk voor die aanwas. Neem Moïse Trustfull, die het voorbeeld van haar vader Orlando volgde, tel de voetballers in jouw eigen omgeving die nu regelmatig op dat andere gras genieten en hipsters in hoodies op de golfbaan zijn ook al geen zeldzaamheid meer. Hoeveel van die nieuwe golfers hun leven lang zullen blijven plakken, dat is koffiedikkijken. Maar voor mij staat wel vast dat de golfsport aan de roaring twenties-twenties is begonnen!

 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Het beste van golf

In de digitale voorjaarseditie van GOLF.NL magazine hebben we geprobeerd weer het beste van golf samen te brengen: enthousiaste golfers, mooie plekken om te golfen en ‘tips’ om nog meer van de sport te genieten.
Zo legden topcoach Phil Allen en oud-tourspeler en Robert-Jan Derksen swings van inmiddels aan golf ‘verslaafde’ bekende voetbalanalisten onder het vergrootglas, staan hippe Nederlandse golfmodemerken in de etalage en legt tourpro Wil Besseling in woord en beeld uit hoe ook jij van zijn swingverbeteringen kan leren.
Dus bieden we je ook maar direct hulp bij het kiezen van je nieuwe driver, die je dan weer tijdens een golftripje op e Waddeneilanden kunt uitproberen. Wanneer je tenminste ook de tips om blessures te voorkomen (met video over de perfecte warming-up) ter harte neemt en de APK-keuring voor je golfspel ondergaat. Cirkeltje rond.
Oh ja, vergeet niet mee te doen aan de Winactie waarbij je maar liefst drie vette Callaway-clubs (driver, houten-3 en fairwoodwood) ter waarde van 1200 euro kunt winnen!

Klik hier om door te gaan naar het magazine

 

Lees meer over
NGF