Nieuws

Winnaars fotoactie #herfstgolf!

De herfst kleurt in honderden tinten rood, oranje, geel en groen en paddenstoelen schieten uit de grond. We waren ook in dit kleurrijke seizoen benieuwd hoe het staat met het fotografisch talent van onze volgers. De vier winnaars zijn bekend!

Winnaar ronde 4

Als je naar bovenstaande foto kijkt, ruik je bijna de baan. Het ochtendgloren straalt er vanaf, de mist kun je voelen. De foto is gemaakt door Jerome Fissiaux op Golf & Country Club Lauswolt (Beesterzaag, net onder Drachten FR). Gefeliciteerd Jerome!

Winnaar ronde 3

Een golfer in actie zou in de smaak vallen in ronde 3. Dat is wel gelukt met het insturen van onderstaande foto door Robert Janssen op The Duke (Nistelrode). De kale bomen op de achtergrond waar de zon doorheen prikt, is een typisch herfst tafereel. Bedankt voor je inzending Robert. Veel plezier met de golfballen! 

Herfstgolf op the Duke

Winnaar ronde 2

Onderstaande foto is gemaakt door Reint Jurjens op Golfbaan Duurswold (tussen Groningen en Delfzijl). De mysterieuze mistdeken, dauw op de fairway en een golfer in actie. Exact zoals we de 'opdracht' van week 2 hadden omschreven. Veel plezier met de golfballen!

Winnaar ronde 1

De eerste ronde van deze fotoactie leverde al 83 inzendingen op met geweldige foto's!  Onderstaande foto werd gemaakt door Harry Franssen op Golfbaan de Lage Mors (Delden, vlakbij Enschede). Zeker 50 tinten herfst zijn er in de foto terug te zien. Dreigende lucht, schilderachtige boom met uitvallend 'gouden' bladeren. Een feest om te golfen in dit seizoen. Harry heeft inmiddels de golfballen ontvangen.

Herfstgolf op golfbaan de Lage Mors

Wat gebeurt er nu met de foto's?

Er zijn waanzinnig veel inzendingen geweest en in sommige rondes was de keuze echt lastig te maken. De mooiste foto's hebben we geselecteerd en zul je ook regelmatig terug gaan zien als de foto past bij een van onze thema's. De betreffende fotografen hebben we hiervan op de hoogte gebracht. Zo maken we ons platform ook het platform van onze lezers.
Heb je de actie compleet gemist en wil je alsnog je foto's delen? Dat kan altijd via redactie@golf.nl en onze social media kanalen @golfnl #golfnl

Tijd om te golfen!

Reserveer eenvoudig je starttijd in de app GOLF.NL

Boek hier je starttijd
Lees meer over
Banen