NGF

Magazine GOLF.NL verschijnt deze week

Deze week valt bij de meeste golfers het magazine GOLF.NL in de bus. Maar helaas kunnen we dit nummer met boordevol leuke verhalen voor en met golfers niet bij iedereen op hetzelfde tijdstip bezorgen. Daarnaast is de inhoud ingehaald door een nieuwe werkelijkheid: het coronavirus.

Het maken van een magazine vereist zorgvuldigheid en neemt veel tijd in beslag. Tussen het sturen van 144 pagina’s naar de drukker en het bezorgen van ruim 230.000 exemplaren door heel Nederland zitten enkele weken. In deze weken is er natuurlijk heel veel gebeurd in Nederland. De gevolgen van het coronavirus hebben ook het productieproces van het GOLF.NL magazine bij onze partners verstoord. 

 

Maatregel

Het magazine dat normaliter in de laatste week van maart wordt verstuurd zal daardoor niet bij iedereen al deze week op de deurmat vallen. Het drukproces heeft door de ontwikkelingen de afgelopen weken in twee fases moeten plaatsvinden. Die maatregel heeft als gevolg dat een aanzienlijk deel van de magazines pas volgende week of zelf nog iets later kan worden bezorgd. Onze excuses daarvoor.

 

 

Actualiteit

De besluiten en gebeurtenissen van de laatste weken hebben ook hun weerslag gehad op de ‘actualiteit’ van een deel van de inhoud. Helaas hebben we de inhoud ook niet meer zonder grote consequenties kunnen aanpassen en bijvoorbeeld een artikel over het coronavirus en de gevolgen kunnen plaatsen. Zo staat een mooi interview met golfliefhebber en racecoureur Jan Lammers in het magazine, ‘gelinkt’ aan de terugkeer van de Grand Prix van Zandvoort, die in mei zou plaatshebben. En in de reportage met sprinter én golfer Churandy Martina komen de Olympische Spelen van ‘aankomende zomer’ ter sprake. We weten sinds vandaag dat die Spelen pas volgend jaar worden gehouden. Om maar enkele voorbeelden te noemen. Ook wordt in het magazine de lancering van een tool op GOLF.NL, waarmee eenvoudig starttijden kunnen worden geboekt, aangekondigd. Die lancering is door de ontwikkelingen van afgelopen weken uitgesteld.

 

Aanmoedigen

Daarnaast bevat het magazine nog meer inspirerende verhalen, die de lezer wellicht aanmoedigen om zelf weer snel te gaan spelen. Daarvoor moeten we allemaal nog geduld betrachten.

Niettemin hopen wij dat de golfer toch met plezier ook dit magazine – gemaakt door collega’s en medewerkers met liefde voor golf - zal lezen. Om het ongemak van een eventuele late bezorging te beperken hebben we het magazine ook al direct online beschikbaar gemaakt. Via de link onder de artikel kun je het hele magazine online lezen. 

 

QR-code

Nieuw in het magazine zijn QR-codes. Op een aantal pagina's vind je die bij artikelen. Met veel mobiele telefoons kun je heel eenvoudig via de camera-optie een QR-code 'uitlezen'. Bij de artikelen in het magazine waar een QR-code is toegevoegd, kun je zo heel makkelijk aanvullende informatie krijgen of een bijpassende video zien. 

 

 

Redactie GOLF.NL

 

 

 

Beeld: Koen Suyk
NGF

Magazine GOLF.NL

Lees hier online het nieuwste magazine van GOLF.NL

Lees meer