Nieuws

Stay at home challenge!

Helaas zijn de golfbanen in Nederland op dit moment gesloten. Gelukkig zijn golfers creatief en ontstaan er challenges. Bekijk hier een overzicht van wat golfers allemaal verzinnen aan grappige en originele uitdagingen om bezig te blijven.


Melinda Adams-Michael‎, lid van de Swinkelsche creëerde tijdelijk water in de achtertuin bij hole 2.


Deze home challenge vergt wel wat hand-oog-bal coördinatie. Neem een plastic cup en een plastic balletje. Lukt het jou ook?


Het weekend is inmiddels begonnen, dus alle tijd om de garage op te gaan ruimen met de deur open. Hieronder zie je hoe met een beetje oefenen de garagedeur gemakkelijk open gaat.


De mensen die thuiswerken met héle jonge kinderen kunnen speelgoed gebruiken als holes. Vuist omhoog als er gescoord wordt!


Sven toverde een oud-Hollandse spel sjoelen om in een putting range. De puntentelling werkt hetzelfde. De vakjes zijn 9 centimeter breed en tussen de vakjes is een ruimte van 2 centimeter.

Onderstaand de verzameling van leuke en creatieve ideeën tot en met 19 maart. Wil je ook wat inzenden? Onderaan deze pagina lees je hoe je dat kunt doen.

Nu hamsteraars een enorme voorraad toiletrollen ter beschikking hebben wordt er druk hooggehouden in de woonkamers. Ook dienen de WC-rollen voor een ultieme hole-in-one-challenge.

Onze collega van Golfers Magazine ondervindt met de in-house-putting-green ook direct waar hij in huis kan gaan klussen. Of het is gewoon een goede training voor de downhill slopes.

Joost Luiten heeft zijn tegenstanders van de European Tour uitgedaagd voor een potje hooghouden in de huiskamer:

Ben jij ook een leuke challenge gestart of heb jij een 18-holes golfbaan in je huis aangelegd waar wij van op de hoogte moeten zijn? Laat het ons graag weten via redactie@golf.nl en/of tag onze social media kanalen in je posts.

Lees meer over
Golftips