App GOLFNL

Winactie GOLF.NL: flight voor 4 spelers

We hebben wat te vieren! De app GOLF.NL is 200.000 keer gedownload en dat is voor ons een mooie aanleiding een prijs weg te geven: een flight voor vier personen op een golfbaan bij jou in de buurt. Lees hier hoe jij kans maakt op deze prijs!

De app GOLF.NL

Met de gratis app GOLF.NL registreer je eenvoudig al je scorekaarten, houd je alle golfprestaties bij en deel je ze met vrienden, van wie je prestaties ook kunt volgen. Tevens zit de digitale NGF-pas in de app, waardoor de plastic pas niet meer nodig is. De app kan door alle golfers die bij de NGF zijn geregistreerd gratis worden gebruikt. De applicatie is te downloaden voor alle smartphones (Apple en Android). Je kunt de app na het downloaden - en eenmalig invullen van het NGF-nummer en barcodenummer - meteen gebruiken.

Win een flight voor 4!

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze prijs? Voer voor 1 augustus een qualifying scorekaart in via de app GOLF.NL en deel de award die je hiervoor ontvangt via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #golf.nl of tag GOLF.NL. Vergeet niet er een leuke tekst bij te zetten want we kiezen de winnaar op originaliteit, humor en spitsvondigheid. Wij belonen de leukste post met een flight op een golfbaan bij jou in de buurt.

Award delen

Hoe deel je een award? Heel simpel! Ga in de app naar ‘Mijn Spel’, klik op 'Prestaties' en open de 'Awards'. Daar vind je de in 2020 behaalde Awards terug. Klik op de Award die je wilt delen en gebruikt het icoontje onderaan de afbeelding om de Award te delen via een van de genoemde social-mediakanalen (zie afbeelding onder).

Award voor een qualifying ronde

In de post kun je dan vervolgens een leuke tekst toevoegen. Denk eraan: vermeld ook de hashtag #golfnl en/of tag het account van GOLF.NL. De winnaar krijgt na 1 augustus van ons bericht. Je kunt dus tot en met 31 juli meedoen aan deze winactie.

 

Lees meer over
App GOLFNL