Nieuws

GOLF.NL Special: golf in eigen land

Veel mensen ontdekken Nederland deze zomer als vakantieland. En de golfers onder ons zijn daar geen uitzondering op natuurlijk. In de GOLF.NL Special van deze maand – die alléén digitaal verschijnt – is dat dan ook het hoofdthema. Oh ja, en we bestaan dit jaar vijf jaar. Dat gaan we op bescheiden wijze vieren.

Hopelijk ligt de ergste periode van de coronacrisis achter ons. Op de golfbanen wordt inmiddels weer volop gegolfd en opvallend: veel beginners kloppen bij clubs en banen op de deur. Golf is de perfecte anderhalvemeter- en een gezonde buitensport.

Early Birds

In deze special aandacht voor enkele enthousiaste golfers, die azen op de vroegste starttijden en voor dag en dauw opstaan om als eersten de baan in te kunnen gaan. De Early Birds zijn een begrip in de golfsport. Ook laten betrokkenen uit de golfbranche zich uit over de coronacrisis. Komt er ook nog iets goeds uit voort? Verder in het kader van ‘ontdek je plekje’: golfen in Twente. Een regio met een mooie historie, dito natuur, culinaire verwennerij én heel fijne golfbanen.

Bounce je vriend

Wat lees je nog meer in deze special? Instructie over hoe je de bounce tot vriend maakt in de baan. De banen worden in de zomer harder en dan komt is spelen met bounce meer in het spel. De maniakale materiaalfetish van Tiger Woods geeft jou ook vast goede inzichten, er is equipmentnieuws over ballen en uiteraard ontbreekt de column van Gerard Louter niet.
Bovendien gingen we op basis van de statistieken uit de app GOLF.NL op zoek naar de moeilijkste holes van Nederland. De uitkomst zal je misschien verbazen.
De app van GOLF.NL is overigens nu al meer dan 200.000 keer gedownload. Reden voor een winactie! Vergeet niet mee te doen.

GOLF.NL Special #3

Golfzomer in eigen land?

Lees direct