Nieuws

Acties voor wintergolf

Blijf jij deze winter lekker doorgaan met golfen? We hebben de winterlidmaatschappen op een rij gezet die bij ons zijn doorgegeven. Pak je voordeel!

Aanbiedingen voor de wintermaanden

Hierbij een panklaar overzicht met alle winteracties op de golfbanen en bij golfclubs in Nederland die bij de redactie zijn doorgegeven. We doen er alles aan om de golfer te blijven motiveren, want je kunt natuurlijk gewoon lekker doorgaan met golfen in de wintermaanden! Het overzicht wordt bijgewerkt zodra er nieuwe aanbiedingen zijn aangemeld.

Onder de kaart zijn de aanbiedingen en links naar de actie te vinden!

De winteraanbiedingen 'in kaart' gebracht

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Gelderland

Golfbaan de Voortwisch (Winterswijk)

Heb je de intentie om deze winter (meer) te golfen, maar weet je niet of dit ook gaat lukken? Met de winteraanbieding golf je altijd met korting én krijg je ook nog eens meer korting naarmate je meer golft!
Meer info

Landgoed Welderen (Elst)

Van november tot en met maart kun je meedoen aan de inlooplessen en onbeperkt gebruikmaken van de oefenfaciliteiten voor € 225. Of je kiest voor:

  • Winterspeelrecht op de Championship Course à € 199
  • Winterspeelrecht op de par-3/4-baan à € 127,50

De aanbieding is ook geldig op Landgoed Bleijenbeek in Afferden (Limburg).
Meer info

___________

Tijd om te golfen!

Reserveer eenvoudig je starttijd in de app GOLF.NL

Boek hier je starttijd

Limburg

Landgoed Bleijenbeek

Van november tot en met maart kun je meedoen aan de inlooplessen en onbeperkt gebruikmaken van de oefenfaciliteiten voor € 225,00. Of je kiest voor:

  • Winterspeelrecht op de Championship Course à € 199
  • Winterspeelrecht op de Par 3-4 baan à € 127,50

De aanbieding is ook geldig op Landgoed Welderen in Elst (Gelderland)
Meer info

____________________

Noord-Brabant

Best Golf (Best)

Onbeperkt golfen in de herfst en winter bij Best Golf met de voordelige Wintergolfkaart! Kies jouw periode en pak je voordeel. Voor € 279 voor vier maanden of € 359 voor vijf maanden geniet je van alle golffaciliteiten die op Best Golf te bieden heeft.
Meer info

De Oosterhoutse (Oosterhout)

De golfbaan van De Oosterhoutse is aangelegd op een zandondergrond en dat biedt voordelen bij regenval. Je kunt er nu vijf maanden golfen voor € 225. Je kunt er dan van 1 november 2020 t/m 31 maart 2021 dagelijks na 12.30 uur terecht.
Meer info

___________________

Noord-Holland

Golfbaan Dirkshorn (Dirkshoorn)

Op Golfbaan Dirkshorn kun je in de wintermaanden onbeperkt golfen voor € 360. 
Meer info

Regthuys Golf (Winkel)

Voor € 350 sluit je een winterlidmaatschap af waarmee je onbeperkt kunt golfen op alle dagen van de week. Geldig van 15 november 2020 t/m 15 maart 2021.
Meer info

Heemskerkse Golfclub (Heemskerk)

Vijf maanden onbeperkt speelrecht in november, december, januari, februari en maart op de 18-holes championshipbaan en 9-holes par-3-baan. Je kunt ook meedoen met clubactiviteiten zoals de zondagse winterinloop en onbeperkt gebruik maken van oefenfaciliteiten. Je krijgt € 50 euro korting voor elke maand dat je later het abonnement afsluit.

Meer info 


_________

Zuid-Holland

Golfbaan Delfland (Schipluiden)

Een speciale winteractie: Winter Unlimited. Je speelt van 1 november 2020 t/m 28 februari 2021 onbeperkt op Golfbaan Delfland. Je kunt kiezen tussen spelen op de Championship Course en de par-3 Challenge Course voor € 349 of alleen de par-3 Challenge Course voor € 129.

Meer info

De Hooge Rotterdamsche (Rotterdam)

Met het winter abonnement golf je op De Hooge Rotterdamsche - met uitzicht over de skyline van de havenstad - tot en met 28 februari 2021 onbeperkt. Het abonnement is inclusief deelname aan clubactiviteiten. Vanaf 1 november 2020 betaal je € 310 en vanaf 1 januari 2021 betaal je € 210.

Meer info

 

Heeft jouw baan een winteractie voor de winter van 2020-2021? Wij horen het graag! Laat het weten via redactie@golf.nl. Let op: de acties moeten online vindbaar zijn (via een websitelink). 

Lees meer over
Banen