Nieuws

'Meer of minder vrouwen op de golfbaan?'

In deze Podje Golf gaat het over vrouwengolf! Is golf vrouwonvriendelijk? Marloes Olling van Golfvrouw.nl in gesprek met Gerard en Sietse. Er zijn golfballen te winnen met het golfgeluid, een column van Ibtihal Jadib en - dames opgelet! - je kunt een geheel verzorgde golfdag verdienen op een Nederlandse topbaan met de mannen van Podje Golf.

Het thema van een nieuw 'Podje Golf' is vrouwengolf! Gerard Louter en Sietse Herrema gaan in gesprek met Marloes Olling, PGA-professional en oprichtster van Golfvrouw.nl. Hoe anders beleven vrouwen golf en wat moet er nog veranderen om meer vrouwen warm te maken voor de sport? Wat vinden vrouwen irritant aan mannen op de golfbaan? De mannen doen een leuke oproep aan alle vrouwen en er zijn weer golfballen te winnen met het golfgeluid. Columniste Ibtihal Jadib sluit af met goed advies. Luister nu aflevering 6 van 'Podje Golf'! 

Zijn er vrouwen die willen golfen met de mannen van Podje Golf?

Luister nu naar Podje Golf!

Podje Golf is te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om geen aflevering te missen en een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat!

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast