GOLFGO

GOLFGO: makkelijk je starttijd boeken

Met GOLFGO kun je nu heel makkelijk bij ruim 70 Nederlandse golfbanen een starttijd reserveren. Ontdek bij welke banen je bij 'jou in de buurt’ een starttijd kan boeken.

Het nieuwe starttijdenplatform GOLFGO is een initiatief van de NGF en de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG). Het doel van de reserveringsmodule GOLFGO is om het reserveren van een starttijd makkelijker te maken. 

Paar klikken

Op het nieuwe online reserveringsplatform kunnen golfers (greenfeespelers én clubleden) in één oogopslag de beschikbaarheid op een golfbaan én de daarbij behorende prijzen zien. Je kunt zoeken op plaats, baan, afstand en prijs. Met een paar klikken is een starttijd gereserveerd. Je ontvangt binnen een paar minuten een bevestiging van je reservering in je mail. Het betalen van je golfronde doe je bij de desbetreffende golfbaan zelf, in coronatijd met pin of mobiel. Het annuleren of wijzigen van een reservering verloopt voorlopig ook via de golfbaan.

GOLFGO: starttijden reserveren op GOLF.NL met GOLFGO

GOLF.NL

GOLFGO heeft een eigen website - GOLFGO.nl - maar is ook onderdeel van de website GOLF.NL en geïntegreerd in de app GOLF.NL. Als je in de app naar 'Golfen' gaat, vind je onder de button 'Nieuwe scorekaart' nu ook de knop 'Starttijd reserveren'. Dat kan zowel via jouw account van mijn.golf.nl, waardoor je gegevens direct beschikbaar zijn voor de reservering, als via de mogelijkheid om als 'gast' te reserveren, om de reserveringstool heel toegankelijk te houden.

Button app GOLF.NL starttijd reserveren

 

Nog niet alle banen zijn al op het reserveringsplatform met een boekingsmogelijkheid aanegsloten, maar het aantal groeit hard. Ook zijn er nog beperkingen omdat een aantal clubs vanwege de coronamaatregelen tijdelijke alleen starttijden beschikbaar hebben voor leden en (nog) niet voor greenfeespelers. Maar van alle banen en clubs in Nederland is wel alle belangrijke informatie beschikbaar zodat makkelijk telefonisch of via email contact kan worden gelegd. Op dit moment zijn er al meer dan 100 golfbanen aangesloten op GOLFGO.

Corona

Vanwege de coronamaatregelen zijn de golfbanen op dit moment alleen nog toegankelijk voor golfers die online of telefonisch een teetime hebben gereserveerd. Aan het spelen van een ronde zijn strikte voorwaarden gesteld, die zijn vastgelegd in protocollen. Het online reserveren kan dan eenvoudig met GOLFGO.

Landelijk starttijdenplatform

GOLFGO streeft op korte termijn naar een nog hogere dekkingsgraad. Met de toename van het aantal greenfeespelers in Nederland en de vlucht die de online-economie nog altijd neemt, is een landelijk starttijdenplatform een logische volgende stap in het toegankelijker maken van de golfsport in Nederland.

GOLFGO

Boek hier je starttijd!

Reserveer makkelijk jouw starttijden op Nederlandse golfbanen!
Lees meer
GOLFGO

Veelgestelde vragen

Op deze pagina lees je de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Lees meer
Lees meer over
GOLFGO App GOLFNL