Nieuws

Videoquiz met Joost Luiten (5)

Nu er niet gegolft kan worden, komt er latent talent bovendrijven. Zo ontdekten wij in Joost Luiten een groot quizmaster in de dop. Hij heeft samen met ‘camera-caddie’ Melanie vijf quizvragen opgenomen. Vandaag presenteren wij de vijfde, tevens laatste vraag én de vierde winnaar!

Ik quizzz 't antwoord

Onderstaand filmpje bevat de vijfde vraag van de quiz. In dit filmpje zie je dat Joost Luiten vanaf, 1,5 meter afstand (toevallig, dus dan weten we dat dat kan in het nieuwe normaal) een flop shot maakt over zijn coach Phil Allen. Let goed op, want aan het einde van het filmpje stelt Joost de vijfde quizvraag.  

Doe mee en win een setje gesigneerde golfballen!

Leg jouw puttingmatje even aan de kant, neem plaats in een comfortabele stoel, bekijk het filmpje aandachtig en let goed op de details. Aan het einde van video stelt Joost een vraag over de video.

Weet je het juiste antwoord?

Laat het antwoord achter onderaan het filmpje in de Youtube comments. In de volgende video maken we de laatste winnaar van deze quiz bekend. Hij of zij ontvangt een doosje door Joost Luiten gesigneerde golfballen. De antwoorden kunnen worden ingezonden t/m zondagavond 26 april 18.00 uur.


en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

De winnaar van de vorige quiz wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. De gesigneerde golfballen ontvang je zo snel mogelijk. Veel plezier ermee en bedankt voor het meedoen!

Lees meer over
Masters Topgolf