Topgolf

Versla jij Joost in Beat the Pro?

Altijd al eens van Joost Luiten willen winnen? Dat kan, want als je in de maand juli speelt met de app GOLF.NL maak je kans om tijdens het KLM Open de strijd aan te gaan met de beste golfer van Nederland.

Wie wil dat nou niet? In een volle arena op de 13de hole van The International in Amsterdam de strijd aangaan met de professionals. Tijdens Beat the Pro, het succesvolle concept dat nu voor het vierde jaar op rij - en voor het eerst op alle vier de toernooidagen - georganiseerd wordt,  krijgen amateurs één kans om de bal op een par-3 dichterbij de hole slaan dan de professionals.

Speel tegen Joost!

In aanloop naar het KLM Open mogen wij een hele bijzondere plek weggeven, namelijk de plek waarin je het moet opnemen tegen Joost Luiten! Bekijk de onderstaande video van Joost Luiten waarin hij alle golfers van Nederland uitdaagt: 

Hoe kan ik meedoen?

Speel voor 31 juli een qualifying ronde (9 of 18 holes) en vul je kaart in met de app GOLF.nl. Deel deze kaart (dit is alleen mogelijk vanuit de app) op social media (Facebook, Instagram, of Twitter) met de hashtags #BEATJOOST en #KLMOPEN. Wie weet neem jij het straks op tegen Joost! Succes! 

Voorbeeld screenshot vanuit de app GOLF.NL zodra je een qualifying ronde hebt afgerond:

Deel knop voor social na het spelen van een q-kaart met de app golfnl

100ste editie KLM Open

De 100ste editie van het KLM Open - van 12 tot en met 15 september op The International - gaat een bijzondere editie worden met topspelers als Sergio Garcia, Patrick Reed, Lee Westwood en natuurlijk onze eigen Joost Luiten. Ga naar klmopen.nl voor info over het KLM Open en het bestellen van tickets.

Nieuws

Voorproefje Luiten in 'Beat the Pro'

Na de persconferentie voor het honderdste KLM Open nam Joost Luiten het op The International in een speciale 'Beat the Pro' op tegen een groep amateurs. Wist iemand Joost te kloppen?
Lees meer
Beeld: Getty Images
Nieuws

Patrick Reed naar KLM Open

De honderdste editie van het KLM Open, van 12 tot en met 15 september op The International in Amsterdam, krijgt een prachtig deelnemersveld. Naast de al eerder aangekondigde Sergio Garcia komt nog een Masters-kampioen én Ryder Cup-held naar Nederland: Patrick Reed.
Lees meer