2019: het jaar van Tiger Woods

Hét golfmoment van 2019? Natuurlijk de overwinning van Tiger Woods in de Masters. Jack van Gelder, Maarten Lafeber en Gerard Louter kijken terug op die sensationele zege en praten over hun bewondering voor het golffenomeen.

De mooiste comeback in de geschiedenis van de sport werd het genoemd, de overwinning van Tiger Woods afgelopen april in de Masters. Woods leek afgeschreven, zelf dacht hij ook nooit meer op topniveau te kunnen spelen vanwege de problemen met zijn rug. Maar Tiger keerde terug aan de top en de emotionele beelden na zijn overwinning in de Masters lieten weinig sportliefhebbers onberoerd. Met zijn vijftiende overwinning in een major, en de eerste sinds juni 2008, was de comeback van Woods compleet. 

Poster van Tiger

In het clubhuis van The International spraken Ziggo Sport presentator en enthousiast golfer Jack van Gelder, NGF-bondscoach Maarten Lafeber en Gerard Louter van GOLF.NL onder het kijken naar fraaie beelden uit de carrière van Woods over hun bewondering voor het golffenomeen. Heeft Lafeber echt een poster van Tiger boven zijn bed? Wat zou Van Gelder aan Woods vragen als hij hem kon interviewen? En wat verwachten de drie mannen van Woods in het restant van zijn loopbaan? Gaat Tiger die vandaag, 30 december 44 jaar is geworden, het record van achttien majors van Jack Nicklaus nog evenaren of zelfs verbeteren? Bekijk de video hieronder! 

Lees meer over
Tiger Woods