Topgolf

GolfAward #1 voor Daphne van Houten

Daphne van Houten is gekozen tot Fysiek Beperkte Golfer van het Jaar 2019. In deze categorie bij de NGF Golf Awards wordt de winnaar bepaald door een selectiecommissie binnen de golffederatie.Voor Daphne van Houten was 2019 een bijzonder jaar. Ze was de beste vrouw in de Disabled Opens van Portugal, Duitsland, Tsjechië en Finland en werd ook Nederlands kampioen. Niet vreemd ook dat het jaar afsloot als nummer 1 op de wereldranglijst vrouwen voor fysiek beperkte golfers. Ook met nationale team van de NGF boekte ze dit jaar mooie successen. Met Oranje werd Daphne afgelopen zomer derde bij het ELTK in Spanje. Zelf noteerde ze in het Europese kampioenschap de beste individuele score.

Hobby

GOLF.NL ging met de winnaar van deze award op stap en ontdekte een heel andere kant van Daphne. Bekijk de video hieronder en leer de hobby van haar kennen.

 

Voor Daphne van Houten kreeg het jaar ook een heel mooie einde. Ze mocht op uitnodiging meedoen aan twee prestigieuze toernooien in Australië, die waren geïntegreerd in het Australisch Open en de Presidents Cup. Lees daarover hier meer.
 
Lees meer over
Topgolf