Topgolf

En nu proberen Joost Luiten te verslaan...

De eerste winnaar van een plek in Beat the Pro op het KLM Open is bekend. Dankzij de winactie van GOLF.NL via social media mag Kevin Bierman het straks opnemen tegen onder meer Joost Luiten

Bierman was een van de vele deelnemers aan de winactie op social media in de maand . Hij deelde zijn met de app van GOLF.NL gespeelde scorekaart met de hashtags #BEATJOOST en #KLMOPEN én mag het nu opnemen tegen in elk geval Joost Luiten. Uit de vele kanshebbers werd zijn naam getrokken. Bierman maakte, nadat hij het nieuws vernam, zelf ook een filmpje waar Joost weer spontaan op reageerde. 
De app van GOLF.NL

met de app GOLF.NL kun je jouw prestatie en resultaten op de golfbaan heel eenvoudig delen op social media met je vrienden en volgers. Zo stimuleer je ook anderen om meer te gaan golfen. 

Voorbeeld screenshot vanuit de app GOLF.NL zodra je een qualifying ronde hebt afgerond:

Deel knop voor social na het spelen van een q-kaart met de app golfnl

100ste editie KLM Open

De 100ste editie van het KLM Open - van 12 tot en met 15 september op The International - gaat een bijzondere editie worden met topspelers als Sergio Garcia, Patrick Reed, Lee Westwood en natuurlijk onze eigen Joost Luiten. Ga naar klmopen.nl voor info over het KLM Open en het bestellen van tickets.

Nieuws

Voorproefje Luiten in 'Beat the Pro'

Na de persconferentie voor het honderdste KLM Open nam Joost Luiten het op The International in een speciale 'Beat the Pro' op tegen een groep amateurs. Wist iemand Joost te kloppen?
Lees meer
Beeld: Getty Images
Nieuws

Patrick Reed naar KLM Open

De honderdste editie van het KLM Open, van 12 tot en met 15 september op The International in Amsterdam, krijgt een prachtig deelnemersveld. Naast de al eerder aangekondigde Sergio Garcia komt nog een Masters-kampioen én Ryder Cup-held naar Nederland: Patrick Reed.
Lees meer