Ga naar GOLF.NL/app en download de nieuwe versie van de app!
Beeld: GOLF.NL
Beeld: GOLF.NL

Download nieuwste versie app GOLF.NL!

22 maart 2018 Redactie GOLF.NL
De ultieme app voor alle golfers in Nederland heeft een update gekregen. Het is nu nog makkelijker om de scores van je ronden in te voeren, je prestaties te delen en vrienden uit te nodigen voor een rondje golf.

5 redenen om de app GOLF.NL te downloaden

1. Het invoeren van (qualifying) rondes is nog makkelijker met de app

Zin om te spelen en aan je handicap te werken? De app herkent automatisch de dichtstbijzijnde golfbaan zodat je snel een ronde kunt starten. Het invullen - en eventueel wijzigen - van je marker is makkelijker geworden. De app rekent automatisch het aantal stablefordpunten voor je uit. 

Als je score na het spelen door je marker is goedgekeurd krijgt je club een seintje. Je hoeft dus niks meer te doen en je ziet direct je nieuwe handicap. En het allermooiste? Alle banen in Nederland zitten in de app, dus gedoe met de papieren qualifying kaart is verleden tijd! 

2. Nog meer informatie over al je golfvrienden

In de nieuwste versie van de app blijf je nog beter op de hoogte van wat je golfvrienden aan het doen zijn. In het profiel van je vrienden zie je nu ook hun handicap, waar ze lid zijn en welke awards ze hebben gewonnen. Heb je vrienden of vriendinnen die de app nog niet gebruiken? Via WhatsApp, e-mail, sms of social media kun je ze uitnodigen. 

3. Reageer met een bericht

Een leuke nieuwe functie van de app is dat je kunt reageren op de prestaties van al je golfvrienden. Geef complimentjes of maak een afspraak om samen de baan in te gaan. Met de app GOLF.NL kun je nog nog actiever communiceren met je golfvrienden, die net als jij liever op de golfbaan dan thuis op de bank zitten.

4. Al je prestaties op een rij

In de 'Mijn spel' omgeving heb je een mooi overzicht van alle (oefen)rondes die je hebt gespeeld en kun je goed bijhouden of je beter wordt. In de verschillende rankings kun je zien hoe goed je bent in vergelijking met vrienden, clubgenoten, leeftijdsgenoten en alle golfers van Nederland.

5. De droom van elke golfer: de hole-in-one award!

Er zijn aardig wat awards te verdienen met de app GOLF.NL. Zo ontvang je een award als je een nieuwe baan speelt, je beste score hebt verbeterd of een eagle hebt gemaakt. Ook zijn je birdies in de app GOLF.NL prijzen waard! Klik hier om meer te lezen over de Stern Birdieranking en hoe je elke maand kan meestrijden om een doosje Titleist ballen. Nieuw is de meest zeldzame award van allemaal: de hole-in-one award! De droom van elke app-gebruiker!

Download nu de app GOLF.NL!

De app GOLF.NL is er voor iedereen die bij de NGF is geregistreerd. In 2017 zijn meer dan 100.000 oefen- en q-kaarten ingevoerd in de app. De nieuwe versie is nu te downloaden in de appstores van iOS en Android. Ruim 60.000 golfers gebruiken de app al. Waar wacht je op? Ga naar golf.nl/app om de app te downloaden (iPhone & Android).