Evers staat op op golfbaan Amsterdam Old Course

Evers Staat Op op de golfbaan

21 december 2018 Redactie GOLF.NL
Actueel nieuws over banen en clubs.

Evers Staat Op op AOC

Op vrijdag 21 december houdt Edwin Evers op met zijn show Evers Staat Op op Radio 538. In de video hieronder heeft de dj afscheid genomen van de voetballende en golfende tweeling Frank en Ronald de Boer (jarenlang imiteerde Evers de stemmen van de twee in zijn show). Het filmpje, waarin ook opvolger Frank Dane is te zien, werd gemaakt op Amsterdam Old Course, de 9-holes baan naast de Amsterdam Arena.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Jaaroverzicht 2018

Lees onder meer over de nieuwe topbanen in Nederland in het jaaroverzicht van 2018.

Roosendaal draait weer zwarte cijfers

Toine Berkelmans, eigenaar van Golfcentrum Dongen, nam een jaar geleden Golfcentrum de Stok over en veranderde de naam in Golfcentrum Roosendaal. Berkelmans meldt in de Provinciale Zeeuwse Courant dat het goed gaat met de par-66 baan. Er zijn nu 425 leden met speelrecht.

Roosendaal heeft plannen om een indoor golfhal van 500 vierkante meter te bouwen met daarin onder meer een oefengreen. En:

'Vier afslagplaatsen op de driving range zijn uitgerust met een TopTracer-installatie. Deze computer volgt de vlucht van een bal die geslagen wordt. Op een scherm wordt die vlucht geprojecteerd op een vooraf gekozen golfbaan. In Roosendaal zijn enkele Amerikaanse golfbanen geprogrammeerd.'

Er zijn op de range van de baan ook geregeld inloop-golfsessies (met daghap) waarbij golfprofessional Bart van Mechelen tips geeft en waarbij er onbeperkt ballen beschikbaar worden gesteld.

Lees meer op pzc.nl/roosendaal.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.


Waar kan ik golfen?

Er zijn geen golfbanen gevonden binnen uw zoekcriteria.
}