Oliebol voor Bernardus Golf

29 december 2018 Redactie GOLF.NL
Aan het einde van het jaar deelt GOLF.NL traditiegetrouw oliebollen uit aan golfers of golfbanen die iets opmerkelijks hebben gepresteerd en in het nieuws zijn geweest. Bernardus Golf and Memories in Cromvoirt verdient zeker een oliebol want de dit jaar geopende golfbaan is van hoge kwaliteit én heel gastvrij.

De 18 holes van Bernardus Golf and Memories zijn in september geopend en de reacties van golfers die de baan in Cromvoirt hebben gespeeld zijn lovend. Dat zal Robert van der Wallen goed doen. De Brabantse zakenman die een fortuin vergaarde met de verkoop van zijn bedrijf BrandLoyalty, investeerde naar verluidt 50 miljoen euro in Bernardus. Een boel geld, maar dan heb je ook wat. 

KLM Open

Bernardus is een prestigieus project maar zeker niet besloten. Bezoekers zijn van harte welkom op de baan ten zuidwesten van Den Bosch. Wie gaat golfen op Bernardus kan zijn of haar hart ophalen. Voor 150 euro ben je lid voor een dag en mag je net zo veel holes spelen als je wilt. Een vergelijkbaar member-for-a-day-concept wordt gevoerd door buitenlandse topbanen, bijvoorbeeld Kingsbarns vlakbij St Andrews, een baan die net als Bernardus is ontworpen door Kyle Phillips, de architect die in Nederland bekend is van De Lage Vuursche. 

Eind september werd ook bekend dat het KLM Open naar Bernardus gaat. In 2020, 2021 en 2022 wordt het belangrijkste golftoernooi van Nederland op de baan in Cromvoirt gespeeld. Alle reden voor GOLF.NL om langs te gaan met oliebollen. 

Lees hier een verhaal over Bernardus dat eerder dit jaar werd gepubliceerd op GOLF.NL.

}