Beeld: GOLF.NL

Tijd om te gaan golfen met de app GOLF.NL

5 april 2018 Redactie GOLF.NL
Wat is er verbeterd: Golfen doe je natuurlijk het hele jaar door maar feit is dat de golfbanen in de lente en zomer het vaakst worden bezocht. Dus komt de update van de app GOLF.NL precies op tijd. Hoe leuk is het dat je nu via de app je vrienden kunt uitnodigen voor een golfdate en elkaar kunt stimuleren om meer en beter te golfen?!

De ultieme app voor alle golfers in Nederland heeft een update gekregen. Het is nu nog makkelijker om de scores van je ronden in te voeren, je prestaties te delen en vrienden uit te nodigen voor een rondje golf. Het registreren van (qualifying) rondes is met de app heel eenvoudig en nog leuker. Na het invoeren van je score ontvangt je club een seintje dat je een nieuwe qualifying score hebt ingediend. Je hoeft dus niks meer te doen en weet direct wat je nieuwe handicap wordt. Met de app GOLF.NL kun je actief communiceren met je golfvrienden, die, net als jij, liever op de golfbaan staan dan thuis op de bank zitten. 

Golfen

Zin om te golfen? De app GOLF.NL herkent automatisch de dichtstbijzijnde baan zodat je snel een ronde van negen of achttien holes kunt starten. Selecteer je marker en geef aan of je een qualifying ronde of een oefenronde gaat spelen. Dat kan  allemaal vlak voordat je de eerste tee opstapt. Voer je scores in en de app doet de rest. Je marker krijgt na de ronde een bericht en je ziet al direct wat na na goedkeuring je nieuwe handicap wordt.

Vrienden

In de nieuwste versie van de app blijf je nog beter op de hoogte van wat je vrienden aan het doen zijn. Je ziet hun prestaties op de tijdlijn en kunt daarop reageren met een bericht. Geef je vrienden complimentjes of maak een afspraak om samen de baan in te gaan. Ook kun je het profiel van je vrienden bekijken. Wat is hun handicap? Welke awards hebben ze gewonnen en van welke club zijn ze lid? Heb je vrienden en/of vriendinnen die de app GOLF.NL 
niet gebruiken? Nodig hen dan heel eenvoudig uit via WhatsApp, e-mail, sms of via social media. 

Mijn spel

In Mijn spel heb je een mooi overzicht van alle gespeelde (oefen)rondes en kun je goed bijhouden of je progressie maakt. Op elk moment zie je real-time wat je handicapverbetering is ten opzichte van het begin van het jaar. Bekijk de handicapranking en ver-gelijk jezelf met vrienden, golfers in je leeftijdscategorie, stad, provincie of heel Nederland. Maak jij veel birdies? Check dan de Stern Birdieranking voor je behaalde punten en of jij de absolute birdiekoning(in) bent! 

Nieuw: hole-in-one award

Er zijn aardig wat awards te verdienen met de app GOLF.NL. Zo ontvang  je onder meer een award als je een nieuwe baan speelt, je beste score hebt verbeterd of een eagle hebt gemaakt. Nieuw is de hole-in-one-award, vanaf nu de droom van elke app-gebruiker. Ook zijn al jouw prestaties en awards te delen via social media. 

Hoe gebruik je de app GOLF.NL

 

De app GOLF.NL is er voor iedereen die bij de NGF is geregistreerd. In 2017 zijn meer dan 100.000 oefen- en -q-kaarten ingevoerd in de app. De nieuwe versie is nu te downloaden in de appstores van iOS en Android. Ruim 60.000 golfers gebruiken de app al. Waar wacht je op? Ga naar golf.nl/app om de app te downloaden (iPhone & Android).