Lees de nieuwste GOLF.NL gratis online.

Lees de nieuwe GOLF.NL gratis online!

11 april 2018 Redactie GOLF.NL
Het golfseizoen is begonnen! En dat moet gevierd worden; met een gloednieuwe GOLF.NL. Snel lezen en daarna hup, de baan in!

Hoe ga jij dit seizoen indruk maken op je golfvrienden? In de gratis GOLF.NL, die je vanaf morgen op de golfbanen kunt lezen, vind je onder meer een uitgebreide putt-instructie! GOLF.NL bracht twee jonge golfers in contact met bestuurder van de jarige en oudste club van Nederland. Wat staken ze van elkaar op?

April is matchplaymaand. De NGF-competitie is inmiddels in volle gang, en dus frissen we nog eventjes je kennis over deze spelvorm op. Want bij matchplay komt veel meer kijken dan het slaan van een goede bal. De beste manier om golf voor iedereen nog leuker te maken, is samen plezier beleven aan de sport. Reden genoeg dus om een van je vrienden van de bank te trekken en hem mee te nemen naar de golfban. Niet toevallig komen de Open Golfdagen er ook aan! 

In het kader van leuke golftripjes net over de grens, reisde onze verslaggever af naar Duitsland. Ook daar heb je plekken waar je soms letterlijk wakker wordt op de golfbaan. Je wrijft in je ogen, kijkt uit het raam en ziet een prachtige green...

Dit en nog veel meer in de nieuwe GOLF.NL.Vanaf morgen ligt de nieuwe GOLF.NL bij jou op de golfbaan/club.


Lees ‘m nu nu en hier! Gratis!


Lees meer over

Golfnl