Het promotiefilmpje van 2018

Wie neem jij mee naar de Open Golfdagen?

21 maart 2018
Laat zien hoe leuk golf is en neem op op 21 of 22 april iemand mee naar een van de ruim 100 locaties tijdens de Open Golfdagen in Nederland. We kennen toch allemaal die vriend of vriendin in wie we een nieuw golfmaatje zien?

1. Samen golfen

Golf leent zich bij uitstek om samen met familie of vrienden te doen. Ongeacht leeftijd, spelniveau of geslacht; je kunt met iedereen golfen. Neem op 21 en/of 22 april daarom iemand mee naar je eigen golfbaan, of een baan in de buurt. Via deze link kan je jezelf aanmelden, of iemand direct uitnodigen om mee te gaan en zien welke banen een Open Golfdag organiseren. Hoe leuk is het als je straks samen met een vriend, vriendin of familielid kunt golfen? 

2. Uitdagend programma

Wat kan je verwachten tijdens een Open Golfdag?

  • Kennismaken met het golfspel zoals chippen, putten en afslaan 
  • Introductie in de golfsport met uitleg hoe je kunt beginnen met golf
  • Wedstrijdjes met andere nieuwkomers
  • Rondleiding over de golfbaan

Alle banen- en clubs stellen zelf hun eigen programma samen en verwelkomen je met koffie en thee. Zodra je je hebt aangemeld, krijg je vanuit de golfbaan het programma gemaild. Waar wacht je nog op? Bel een vriend of vriendin en nodig hem of haar uit. Je kunt natuurlijk alvast beginnen door die link van dit artikel door te sturen naar de vrienden die jij graag wil laten kennismaken met golf.

3. Het is dé perfecte kennismaking

Veel mensen die geïnteresseerd zijn in golf weten niet precies wat er allemaal bij komt kijken als ze gaan golfen. Denken bijvoorbeeld dat de sport duur is. Maar schijn bedriegt. Instappen in golf gaat echt niet gepaard met hoge kosten. De Open Golfdagen zijn niet alleen bij uitstek geschikt om er achter te komen of golf iets voor je is maar ook om te ontdekken wat voor verschillende les- en speelmogelijkheden en lidmaatschappen er zijn.

4. Voor iedereen gratis en vrijblijvend

De Open Golfdagen zijn er niet alleen voor de onervaren of nieuwe golfers maar ook voor de golfers die al een tijdje geen golfclub meer in hun handen hebben gehad. Natuurlijk is de Open Dag op elke golfbaan vrijblijvend en kosteloos. En je bent zeker niet alleen als je de sport leuk gaat vinden. Wist je dat golf de vierde sport is van Nederland met meer dan 380.000 geregistreerde golfers?

5. Een Open Golfdag is altijd in de buurt

Er doen ruim 100 golfbanen mee, dus de kans is groot dat er bij jou in de buurt ook een golfclub is die je met open armen ontvangt. Wil je weten welke golfbanen- en clubs bij jou in de buurt deelnemen aan de Open Golfdagen? Klik dan hier


De Open Golfdagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) en de Professional Golfers Associatie Holland (PGA Holland). De open dagen trekken jaarlijks ruim 11.000 mensen naar golfbanen en -clubs.

Meer informatie: opengolfdag.nl.

Direct aanmelden voor een Open Golfdag? Klik hier!

}