Nobra Golfcompetitie

Inschrijving Nobra Golfcompetitie geopend

7 november 2017 Redactie GOLF.NL
Ook in 2018 wordt de Nobra Golfcompetitie gehouden. De inschrijving is geopend.

De Nobra Golfcompetitie wordt al sinds 1999 georganiseerd. Sinds de oprichting is de competitie uitgegroeid tot een circuit met circa 1000 golfers. 

Iedereen kan aan de NoBra-competities meedoen, van beginnende golfer tot single handicappers. De wedstrijden worden gespeeld in de periode april t/m oktober, op doordeweekse dagen. 

Het is een competitie waarin mixed teams tegen elkaar strijden. Dat wil zeggen: een team kan bestaan uit alleen mannen, alleen vrouwen of een combinatie hiervan.  

Iedereen kan zelf een team samenstellen en de groep inschrijven onder een eigen naam. Teams hoeven dus niet clubgebonden te zijn (dat mag wel). Elk team kan kiezen tussen de stableford- of de matchplay-competitie.

De inschrijving voor de competitie van 2018 is geopend en teams kunnen zich tot 1 december 2017 aanmelden via nobragolf.nl. Op deze website staat meer informatie over de competitie.

De organisatie van de wedstrijden is in 2016 overgenomen door iGolf. Sindsdien worden nog meer wedstrijden en competities aangeboden die toegankelijk zijn voor zowel ‘vrije golfers’ als clubgebonden spelers. Naast de Nobra Golfcompetitie is er bijvoorbeeld de iGolf Cup-Wintercompetitie en de iGolf/Nobra Zomercompetitie georganiseerd.

Lees hier ook over plannen voor een nationale Texas Scramble-competitie.

}