NoBraGolf

Nobra Golf: het hele jaar door competitiegolf

1 oktober 2016 Redactie GOLF.NL
NoBraGolf is gaan samenwerken met iGolf starten en biedt een jaarprogramma aan met competities die toegankelijk zijn voor zowel ‘vrije golfers’ als clubgebonden spelers.

Door de krachten te bundelen ontstaat volgens de organisaties een compleet programma van verschillende competities voor het hele jaar. 

'Dat is fijn voor de golfers, maar ook voor de diverse partnerbanen, die hiermee verzekerd zijn van een extra volume aan golfers op hun banen', zegt Eline van Woesik van NoBraGolf Nederland. Zij is blij met de samenwerking: 'In de golfbranche is er veel aanbod; het partnership met iGolf zorgt ervoor dat we samen een compleet scala aan (golf-)activiteiten onder een grote groep golfers kunnen aanbieden. Ik zie de samenwerking met alle vertrouwen tegemoet.'

'Ook wij zien veel potentie in de samenwerking', zegt Dylan Weggeman van iGolf. 'De nieuwe generatie golfers heeft het druk, is veeleisend en verlangt flexibiliteit. Ons gezamenlijke aanbod sluit perfect aan bij de wensen van moderne, actieve golfers en we kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.'

Op het programma staat onder meer de iGolf Cup-Wintercompetitie en de NoBraGolf Competitie in het voorjaar (in 2016 streden bijna 70 teams van zes spelers in diverse matchplay- en stableford-poules). Er wordt ook een iGolf/NoBraGolf Zomercompetitie georganiseerd.

Meer informatie: nobragolf.nl.

}