US Kids

Tweede wedstrijd US Kids Tour op 29 april

24 april 2017 Redactie GOLF.NL
In 2017 worden in het hele land wedstrijden van de US Kids Tour georganiseerd. Op 29 april is Golfbaan Het Rijk van Margraten in Limburg gastheer van de tweede wedstrijd.

De Nederlandse US Kids Tour (officieel de US Kids Amsterdam Local Tour) wordt op banen in heel Nederland gespeeld. Golfbaan Naarderbos was gastheer van de eerste wedstrijd. Aanmelden voor de tweede wedstrijd kan nog tot woensdag 26 april via www.dutchkidsgolf.nl.

Lees meer over de US Kids Tour in een eerder bericht op GOLF.NL. Blijf op de hoogte van de US Kids Amsterdam Local Tour via de Facebook pagina.

Bekijk hieronder een vlog van de organisatie die gemaakt is ter gelegenheid van de tweede wedstrijd, gemaakt door Bart van Gestel en met tips van playing pro Fernand Osther.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Dutch Kids webshop

Sinds kort is er een Dutch Kids webshop online. In deze webwinkel is van alles te vinden voor enthousiaste jeugdgolfers. Op dit moment biedt de shop vooral items voor golfjeugd tot 12 jaar, maar op korte termijn zal er ook Under Armour kleding aangeboden worden voor "de oudere jeugd" tot 18 jaar.  Een percentage van alle kleding die wordt verkocht wordt gedoneerd aan de TopGolfTalent Foundation.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

}