Mizuno's JPX900 woods beschikbaar in februari

1 november 2016 Redactie GOLF.NL
Het Japanse Mizuno vult haar JPX900 productlijn begin volgend jaar aan met een reeks drivers, fairway woods en hybrides.

Flexibel

Na de aankondiging van de JPX900 ijzers in augustus, laat Mizuno deze week weten dat de metal woods uit dezelfde serie vanaf februari 2017 beschikbaar zullen zijn. De JPX900 driver – standaard uitgerust met een Fujikura Speeder Evolution 2 shaft – beschikt over een nieuw ontworpen clubblad waarbij het, uit verschillende diktes opgebouwde materiaal voor een hogere balsnelheid moet zorgen. Onder op de zool bevinden zich twee verschuifbare (8 gram) gewichtjes en drie zogenaamde Fast Tracks. Tel daarbij de Quick Switch hosel (voor het snel aanpassen van de loft of het plaatsen van een nieuwe shaft), en je hebt een driver die zeer flexibel op de wensen van de golfer is in te stellen.

JPX900 Fairway woods & hybrides

De fairway woods in de JPX900-serie zijn uitgerust met een Shockwave zool, inclusief een verplaatsbaar gewicht (15 gram) voor het fine-tunen van verschillende swing types. De Quick Switch zorgt voor een bandbreedte van 4 graden bij de keuze van de optimale loft en ook hier zien we de Fujikura Speeder Evolution 2 als standaard shaft.
De JPX900 hybrides komen eveneens - voor het eerst in de Mizuno-historie – met een aanpasbare loft en een Shockwave zool. Volgens eigen zeggen is het clubblad dusdanig aangepast dat hij in de praktijk iets dichter tegen eigenschappen van een ijzer aanzit zonder dat de speelbaarheid verloren gaat.

De JPX900 metal woods komen ook voor dames beschikbaar.

Prijzen:
JPX900 Driver: 479 euro
JPX900 Fairway wood: 349 euro
JPX900 Hybride: 279 euro

Meer info: Golf.mizunoeurope.com


Lees meer over

Equipment