Het Rijk van Nunspeet
Het Rijk van Nunspeet

SingleGolfers Open op Nunspeet

13 oktober 2015 Redactie GOLF.NL
Op zaterdag 14 november wordt de derde editie van het SingleGolfers Open gespeeld. Deelname staat open voor alle golf spelende singles (alleenstaanden) en 'sportsingles' (golfers van wie de partner geen golf speelt). Ook golfers die geen lid zijn van SingleGolfers.nl zijn van harte welkom.

Het Rijk van Nunspeet is gastheer van dit golfevenement. Ook dit jaar wordt gestreden om de SingleGolfer Trofee en SingleGolfster Trofee. Het evenement begint om 10.30 uur.

Spelers die nog geen lid zijn van SingleGolfers ontvangt bij inschrijving voor dit evenement vrijblijvend twee maanden het lidmaatschap cadeau. 

De organisatie SingleGolfers.nl biedt een drie-in-één-concept voor leden: elkaar ontmoeten op internet, golfreizen en golfevenementen. Via de online community kunnen leden elkaar op basis van een opgegeven profiel online ontmoeten en een (golf)afspraak maken. 

SingleGolfers.nl organiseert ook, exclusief voor leden, reizen en evenementen in Nederland en Europa. Dit alles onder het motto: 'Golf speel je tegen jezelf maar het is veel leuker in goed gezelschap.'

Bezoek voor meer informatie en inschrijvingen voor het toernooi op Het Rijk van Nunspeet singlegolfers.nl/kalender.


}