Sport1 Golf Tour 2014
Finalisten in de Sport1 Golf Tour van 2014

Toernooien van Sport1 Golf

8 mei 2015 GOLF.NL
Dit jaar organiseert Sport1 weer een reeks golftoernooien onder de naam SPORT1 GOLF TOUR presented by Birdy.

De starttijden-app Birdy (vroeger Golfy) is voor de tweede keer hoofdsponsor van ‘de competitieve, maar vooral gezellige dagen’ die georganiseerd worden door Daan Slooter en zijn medecommentatoren bij Sport1 Golf, John Woof en Inder van Weerelt.

Finale in Turkije

Een dag van de Sport1 Golf Tour bestaat uit een uitgebreide ontvangst, 18-holes stableford-wedstrijd, een diner en een rijk gevulde prijsuitreiking.

De hoofdprijs is deelname aan de grote finale op het all-inclusive Cornelia Diamond Golf Resort & Spa in Belek, Turkije. Daar wordt op de Faldo GC gestreden om winst van de Sport1 Golf Tour. Elk toernooi van de Sport1 Golf Tour kwalificeren zich hier twee winnaars voor.

Golfkunsten meten met John Woof en Inder van Weerelt

Gedurende de ronde heb je op twee holes de kans om je golfkunsten te meten met John Woof en Inder van Weerelt. Lukt dit, dan win je een travelcover van Corendon.

Auto

Ook kun je een auto winnen met de Enterprise Rent-a-Car Hole-in-One Challenge. De eerste speler of speelster die tijdens de Sport1 Golf Tour op een aangewezen hole een hole-in-one maakt, wint deze auto. En elke dag is er weer één te winnen.

Tot slot worden de longest drives beloond door Callaway; de afslagen worden gemeten met een Trackman.

Organisator Daan Slooter: ‘Hoewel we prachtige prijzen hebben is het toernooi bedoeld als een kennismaking tussen de kijkers van Sport1 Golf en de mensen die de programma’s maken. Er is een goede balans tussen plezier en competitie. Er worden vriendschappen gesloten en herinneringen gemaakt. Precies wat golf moet zijn.’

De prijs van deelname aan een van de geheel verzorgde golfdagen van de Sport1 Golf Tour bedraagt € 95 per persoon. De maximale handicap is 36. Er zijn voor de toernooien slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Voor meer informatie en om in te schrijven ga je naar sport1.nl/golftour of naar de Birdy-app. Inschrijven kan vanaf donderdag 9 april 2015.

Data van de Sport1 Golf Tour

26 mei  Golfbaan Prise d’eau
6 juni     Golfbaan Naarderbos
3 juli      Efteling Golfpark
12 juli    Rijk van Nunspeet
3 augustus          Golfclub Anderstein
8 augustus          Golfbaan Landgoed Bleijenbeek


en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

}