Nieuws

'Wat betaal jij voor je rondjes golf in 2021?'

Worden de starttijden in Nederland eerlijk verdeeld nu deze door corona schaars zijn geworden? Daar gaat het over in aflevering 9 van Podje Golf, waarin Gerard Louter en Sietse Herrema spreken met Jeroen Stevens, de directeur van de NGF.

In aflevering 9 van 'Podje Golf' spreken Gerard Louter en Sietse Herrema met Jeroen Stevens, de directeur van de Nederlandse Golf Federatie. Wat kost een rondje golf eigenlijk? Gaat corona iets veranderen aan de verschillende lidmaatschappen die er zijn? Worden de starttijden wel eerlijk verdeeld en doet de 'calculerende golfer' er verstandig aan lid te worden worden van een club? Ook in de show: Joost Luiten reageert op de kritiek van Maarten Lafeber, het golfgeluid en natuurlijk een column van Ibtihal Jadib. Luister nu aflevering 9 van 'Podje Golf'!

'Win golfballen met het golfgeluid!'

Luister nu aflevering 9 van 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om geen aflevering te missen en een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat!

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Instructie