Beleving en inspiratie

Queens on the greens: afleveringen terugkijken

Afleveringen van Queens on the greens terugkijken? Hieronder vind je alle uitgezonden afleveringen, de meest recente bovenaan.

Kijk en win!

Queens on the greens wordt elke maandag tot aan de toernooiweek op het GOLF.NL YouTube-kanaal geplaatst. De laatste aflevering kun je bekijken vanaf maandag 11 juli. Vanaf aflevering #2 vind je aan het eind van elke show een kijkersvraag. Kijk, doe mee en win de mooiste golfprijzen, zoals een tegoedbon van Jumbo Golf & Hockey of een gratis Golfstartcursus!

Aflevering 6

De grote finale! In deze zesde en laatste aflevering gaan de teams koken op de Big Green Egg! Welk team heeft de beste skills en wint een plek in de pro-am op 13 juli tijdens het Big Green Egg Open?

Aflevering 5

In deze vijfde aflevering gaan de teams de up & down challenge doen! Hoeveel slagen hebben zij gezamenlijk nodig om de bal uit te holen?

Aflevering4

In deze derde aflevering gaan de acht deelnemers putten. Maar niet zomaar putten, nee - ze gaan geblinddoekt putten! Bekijk hier hoe de teams het ervan afbrengen.

Aflevering 3

In deze derde aflevering gaan de acht deelnemers bunkeren! Hoeveel ballen slaan zij in 1 minuut uit de bunker op de green? Kijk mee!

Aflevering 2

In deze tweede aflevering staat de Longest Drive op het programma. Wie van de dames kan het verste slaan? Pasqualle Coffa doet het eerst even voor!

Aflevering 1

In deze eerste aflevering spelen de deelneemsters 'Sticky Balls'.
Sticky balls? Kijk maar mee!