Beleving en inspiratie

Queens on the greens: aflevering 6

Queens on the greens: dat zijn de professionele golfsters die van 14 tot en met 17 juli hun kunsten gaan laten zien op het Big Green Egg Open op de Rosendaelsche Golfclub in Arnhem. Maar queens on the greens, dat zijn ook de acht dames die meedoen aan een zesdelige YouTube-show waarin ze getest worden op hun golf- én kookskills. Kijk mee!

In zes afleveringen strijden vier teams van elk twee vrouwen om een plaats in de Pro-Am van het Big Green Egg Open. Het winnende team mag op 13 juli, de dag vóór het toernooi, met een select gezelschap van genodigden 18 holes spelen. Een unieke kans om de prachtige baan van de Rosendaelsche te ontdekken voordat een dag later het topgolf losbarst.

Big Green Egg Open tickets

Bekijk hieronder de zesde en laatste Queens on the greens-aflevering

Spelformat

Wat moeten de vier teams doen om deze plekken in de Pro-Am te winnen? Elke aflevering staat er een golfchallenge op het spel. De deelneemsters worden getest op alle golfslagen, maar om een challenge te winnen is teamwork misschien wel belangrijker dan de juiste techniek...

Na elke challenge mogen teams ingrediënten kiezen waarmee ze uiteindelijk een gerecht gaan bereiden op een Big Green Egg. Winnaars van de challenge mogen elke keer als eerste een ingrediënt kiezen. Kiezen ze voor vlees, vis, gevogelte of vegetarisch? Voor welke aardappeltjes kiezen ze en welke groente? Het zijn geen onbelangrijke keuzes, want het team dat aan het eind van de show het beste gerecht weet te bereiden, dat wint!

Kijk en win!

De vijfde Queens on the greens kun je nu bekijken. Aan het eind van de aflevering vind je een kijkersvraag. Kijk, doe mee en win de mooiste golfprijzen, zoals een tegoedbon van Jumbo Golf & Hockey of een gratis Golfstartcursus!

Niets missen?

Queens on the green klittenband

Gratis toegang Big Green Egg Open

Het Big Green Egg Open maakt deel uit van de Ladies European Tour (LET). Onder anderen topgolfsters Anna Nordqvist en Catriona Matthew zijn van de partij in Arnhem, maar ook onze Nederlandse trots Pasqualle Coffa en Romy Meekers doen mee. Wil je deze queens in actie zien? Zet dan 14 tot 17 juli in je agenda en claim je gratis tickets hieronder. Wees er snel bij, want op = op!

Let’s tee up

De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) is er veel aan gelegen om in de nabije toekomst nog meer vrouwen en meisjes op de golfbaan te zien. Immers, golf is net zo goed een sport voor vrouwen als voor mannen en vrouwen beleven er enorm veel plezier aan als ze eenmaal die eerste stap genomen hebben. Om die reden is het ook de campagne ‘Ladies let’s tee up’ gestart, waarin extra aandacht wordt gevraagd voor vrouwengolf.