App GOLFNL

Winnaars & Birdierapport

Er worden elke maand talloze birdies gemaakt op de Nederlandse golfbanen. Op deze pagina maken we de winnaars bekend van de Big Green Egg Birdieranking en laten we leuke statistieken zien uit de app GOLF.NL!

Hieronder zie je in twee afbeeldingen de statistieken uit de app GOLF.NL, oftewel het Birdierapport van alle scores die de afgelopen maand zijn ingevoerd in de app! Zo zie je de verdeling tussen het aantal birdies, eagles en albatrossen, de man-vrouw verdeling is, wie de oudste en jongste en birdiemakers zijn en op welke baan de meeste birdies zijn gemaakt. In de tweede afbeelding zie in welke provincie, op wat voor hole (par-3, 4 of 5) en wat voor ronde (9 of 18 holes) de meeste (bruto) birdies zijn gemaakt. Kijk ook snel of jij bij de 5 maandwinnaars van de Big Green Egg Birdieranking zit. Om smakelijk af te sluiten is er elke maand een lekker recept voor op de Egg! Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan!

Birdierapport December 2022

In de laatste maand van 2022 werd er nog steeds veel golf gespeeld met de app GOLF.NL. Bekijk de volgende statistieken:

* Deelnemers kunnen maximaal één keer de maandprijs winnen. 

Hieronder zie je het Big Green Egg Birdie recipe van de maand! Klik op de afbeelding om het recept te bekijken. Eet smakelijk!

 

Klik op de afbeelding voor het recept!

birdieranking december
 
 
 
 

Birdierapporten en winnaars 2023

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December

Birdierapporten en winnaars 2022

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December

Klik hier voor de winnaars van de jaarprijs van 2022!

Lees meer over
App GOLFNL