App GOLFNL

Winnaars & Birdierapport

Er worden elke maand talloze birdies gemaakt op de Nederlandse golfbanen. Op deze pagina maken we de winnaars bekend van de Big Green Egg Birdieranking en laten we leuke statistieken zien uit de app GOLF.NL!

Hieronder zie je in twee afbeeldingen de statistieken uit de app GOLF.NL, oftewel het Birdierapport van alle scores die de afgelopen maand zijn ingevoerd in de app! Zo zie je de verdeling tussen het aantal birdies, eagles en albatrossen, de man-vrouw verdeling is, wie de oudste en jongste en birdiemakers zijn en op welke baan de meeste birdies zijn gemaakt. In de tweede afbeelding zie in welke provincie, op wat voor hole (par-3, 4 of 5) en wat voor ronde (9 of 18 holes) de meeste (bruto) birdies zijn gemaakt. Kijk ook snel of jij bij de 5 maandwinnaars van de Big Green Egg Birdieranking zit. Om smakelijk af te sluiten is er elke maand een lekker recept voor op de Egg! Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan!

Birdierapport januari 2023

Januari was een koude maand met vooral in het begin van de maand een flink aantal natte dagen. Dit heeft er voor gezorgd dat veel banen langere periodes dicht waren en er dus ook niet veel gegolft is. Het aantal birdies is dan ook flink achtergebleven in vergelijking met december.  Bekijk de volgende statistieken: 

Hieronder zie je het Big Green Egg Birdie recipe van de maand! Klik op de afbeelding om het recept te bekijken. Eet smakelijk!

Klik op de afbeelding voor het recept!

Winnaars maandprijzen 2024

Januari 2024

Categorie 1: Anoniem
Categorie 2: Justin Hoogbergen
Categorie 3: Anoniem
Categorie 4: Annemarie Fridt
Categorie 5: Johan van der Ham

* Deelnemers kunnen maximaal een keer de maandprijs winnen. 

Birdierapporten en winnaars 2023

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December

Birdierapporten en winnaars 2022

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December

Klik hier voor de winnaars van de jaarprijs van 2022!

Lees meer over
App GOLFNL