Golfreizen

Starttijden boeken op buitenlandse golfbanen

Voordat je op golfvakantie gaat, kun je natuurlijk al je starttijden op buitenlandse golfbanen boeken. Dat kan op verschillende manieren.

Een starttijd op een buitenlandse baan boeken kan via een golfreisbureau maar je kunt het natuurlijk ook zelf doen - telefonisch, per mail of real-time online.

Leadingcourses.com biedt een uitgebreid overzicht van buitenlandse golfbanen. Je kunt heel makkelijk via deze pagina een buitenlandse golfbaan vinden. Hier kun je via de zoekmachine ook de telefoonnummers van golfbanen vinden als je telefonisch een teetime wilt reserveren. Het sturen van een email kan natuurlijk ook.

+1000 golfbanen

Je kunt via Leadingcourses.com ook rechtstreeks online een starttijd boeken. De banenvergelijkingswebsite is aan verschillende starttijdenaanbieders gekoppeld, bijvoorbeeld iMastergolf (Spanje), Teetime.cz (Tsjechië) en Albatros Solutions (295 golfbanen in Frankrijk, Duitsland, België).

Vandaag de dag kunnen golfers via Leadingcourses al bij meer dan 1000 golfbanen online boeken. Klik hier om de website Leadingcourses.com te bezoeken.


Goedkopere greenfees

Soms loont het de moeite om rechtstreeks contact op te nemen met de golfbanen of om de starttijden te boeken via websites, die zijn gespecialiseerd in het vinden van aantrekkelijke tarieven. Ook reisbureaus bedingen vaak goedkopere greenfeetarieven op buitenlandse banen, maar dat kan alleen in combinatie met het boeken van een golfreis.

Lees meer over
Reizen