Go For Green

Hoe scoor jij op duurzaam gedrag op de golfbaan?

Een kleine verandering in het gedrag van 60 miljoen golfers over de hele wereld kan een grote impact hebben. Wil jij meehelpen om golf voor de toekomst te behouden? Hier 18 tips voor jouw bijdrage aan een groenere (golf)wereld. En noteer je score op de Sustainability Scorecard!

De GEO Foundation for Sustainable Golf probeert golfers over de hele wereld aan te moedigen hun eigen bijdrage te leveren aan een beter milieu. Om je daarbij te helpen is er nu de Sustainability Scorecard, met 18 tips hoe jij duurzamer op de golfbaan kunt zijn.

Toekomstbestendig golf

"Als het gaat om het milieu, kunnen zelfs de kleinste veranderingen in gedrag een enorm verschil maken", zegt Jonathan Smith, directeur van de internationale non-profit GEO Foundation for Sustainable Golf. "Of het nu gaat om het delen van een rit naar de golfbaan, wandelen in plaats van een golfkarretje te nemen, of zorgvuldig kijken naar wat we consumeren, elke kleine verandering door meer dan 60 miljoen golfers kan een enorme impact hebben. We moeten ervoor zorgen dat we een wereld kunnen bieden waarin golf nog steeds speelbaar is voor toekomstige generaties.”

Help je ook mee? Neem dan de scorekaart bij de hand en probeer zoveel mogelijk punten te scoren. De Sustainability Scorecard kun je ook hier downloaden.

 
Scorekaart zelf duurzaam zijn op de golfbaan - tweede negen holes
Lees meer over
Go For Green Natuur