De baan op

Golf & Countryclub Liemeer: links in de Hollandse polder?

Een 'inland links' in de polder. Niels en Sietse speelden in het 'Groene Hart' op Golf & Country Club Liemeer om dat eens te ervaren. Bekijk de vlog en maak kans op twee greenfees.

2022 is een lustrumjaar voor Golf- & Countryclub Liemeer. De golfclub in Nieuwveen bestaat 15 jaar en dat was een mooie reden voor GOLF.NL om eens een kijkje te nemen op de golfbaan in het Groene Hart. 

Naast de Torenbaan - die Niels en Sietse speelden voor de vlog - heeft Liemeer ook een 9 holes baan (par 3/4), de Bovenlandenbaan. Het motto van Liemeer is '365 golfen per jaar' en de club streeft er naar om ook in de winter zo veel mogelijk op zomergreens te spelen.  Het ontwerp van beide banen is van Alan Rijks. Ondanks de ligging in een echte Hollandse polder is er toch geprobeerd om links elementen naar voren te laten komen. De wind zorgde naast de nodige afkoeling ook voor een extra uitdaging. 

Bekijk de video, abonneer je op ons YouTube-kanaal en doe mee aan de prijsvraag om kans te maken op twee greenfees voor Liemeer.

Win 2 greenfees!

GOLF.NL geeft 2 greenfees voor Liemeer. Wat moet je daarvoor doen?

  1. Bekijk en like de video

  2. Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

  3. Beantwoord de twee vragen die we in de video stellen en geef je antwoorden in een reactie onder de video (klik hier om te reageren onder de video. Let op: mailen heeft geen zin)!

LET OP:  We maken de winnaars in augustus bekend in de reacties! Succes!

Meer weten? 
Golf- & Countryclub Liemeer

Tijd om te golfen!

Reserveer eenvoudig je starttijd in de app GOLF.NL

Boek hier je starttijd
Lees meer over
Banen Prijsvraag