Beginnen met golf

Kennismakingsles

Wil je beginnen met golf? Of eerst eens kijken of deze sport ├╝berhaupt iets voor jou is? Als je op zoek bent naar een laagdrempelige kennismaking met de golfsport dan zijn de kennismakingslessen echt iets voor jou! Vraag een vriend, vriendin, collega of familielid mee en maak er samen een leuke dag van.
Beeld: Mikhail Nilov

Beeld: Mikhail Nilov

Zoek een kennismakingsles bij jou in de buurt

Op het platform www.probeergolf.nl kun je eenvoudig zoeken naar een kennismakingsles of clinic. Kennismakingslessen zijn meestal gratis voor alle deelnemers en worden het hele jaar door verspreid over Nederland georganiseerd. Je kunt onder andere filteren op locatie, datum, dag en dagdeel. En als je een aanbod hebt gevonden dat jou aanspreekt, kun je deze niet alleen direct zelf boeken, maar ook delen met je vrienden of familie.

In 4 stappen de baan op

  1. Ga naar www.probeergolf.nl.
  2. Vraag iemand mee en kies een golfbaan bij jullie in de buurt.
  3. Vul jullie gegevens in.
  4. Beleef samen een onvergetelijke kennismaking met golf

Waar wacht je op? Boek nu jouw perfecte kennismaking met golf op www.probeergolf.nl!

Wat kun je verwachten tijdens een kennismakingsles?

Je bent op de meeste clubs één tot twee uur zoet van ontvangst tot eind van het programma. Dat programma begint vaak met een kop koffie of thee en een korte introductie van de golfpro. De pro neemt jou en de andere deelnemers vervolgens mee naar de oefenfaciliteiten waar je alle golfslagen kan uitproberen: van putten tot afslaan en van chippen tot de bunkerslag. Vaak kan je daarna ook nog even de baan in om een aantal holes zelf te spelen. Zo krijg je echt een gevoel van wat golfen is, én wat golfen zo leuk maakt!

De dag wordt gezamenlijk afgesloten, waarbij uitgelegd wordt wat de les- en lidmaatschapmogelijkheden zijn op de club en hoe je je hiervoor kunt inschrijven.

Altijd in de buurt

Er worden verspreid door het land veel kennismakingslessen en activiteiten georganiseerd, dus de kans is groot dat er ook bij jou in de buurt een golfclub is die je met open armen ontvangt. Wil je weten welke golfbanen en -clubs bij jou in de buurt deelnemen aan de Probeer Golf? Je kunt filteren op jouw postcode of woonplaats. Ga naar probeergolf.nl!

Voor iedereen en vrijblijvend

De kennismakingslessen zijn er niet alleen voor de onervaren of nieuwe golfers maar ook voor de golfers die al een tijdje geen golfclubs meer in hun handen hebben gehad en de sfeer bij een vereniging of golbaan willen proeven. Natuurlijk is de kennismakingsles op elke golfbaan vrijblijvend, en vaak gratis. Sommige banen vragen een kleine vergoeding, bijvoorbeeld voor het spelen van een par-3-baan.