App GOLFNL

De winnaars zijn bekend

HOERA! Op 18 maart is de app GOLF.NL voor de 350.000ste keer gedownload en dat hebben we gevierd met een winactie! Iedere app GOLF.NL-gebruiker kon een gokje wagen en de datum raden wanneer de 350.000ste download zou gaan vallen en daar is veel gebruik van gemaakt. Ruim 5.700 app-gebruikers hebben meegedaan en maakten daarmee kans op een van de tien golfshop-tegoedbonnen van Jumbo Golf ter waarde van € 100,-.

 

De winnaars

 

Uiteindelijk hebben 248 app-gebruikers de juiste datum geraden en uit deze groep zijn tien winnaars geloot. Alle winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht gekregen en ontvangen een golfshop-tegoedbon.

 
350 duizend downloads app

Dé app voor golfend Nederland!

De app GOLF.NL kan door alle golfers die bij de NGF zijn geregistreerd, gratis worden gebruikt. De applicatie is te downloaden voor alle smartphones (Apple en Android). Je kunt de app na het downloaden - en eenmalig invullen van je GSN en barcodenummer - meteen gebruiken. 

Volg de prestaties van je golfvrienden

In de nieuwste versie van de app GOLF.NL blijf je nog beter op de hoogte van wat je golfvrienden presteren. Zo kan je terugzien op welke golfbanen ze gespeeld hebben, hoeveel birdies ze geslagen hebben en zelfs de gespeelde scorekaart bekijken.

Reserveer een starttijd

Een leuke functie van de app is dat je kunt reageren op de awards/prestaties van al je golfvrienden. Geef complimentjes voor die mooie birdie of nieuw gespeelde baan en maak een afspraak om samen de baan in te gaan via de starttijdenfunctie in de app.

Hoe voeg ik een golfvriend toe?

Voeg een golfvriend toe door op het 'plusje' links bovenin je tijdlijn te drukken (zie afbeelding onder). Kies voor de optie 'Zoek binnen deze app'. Zoek vervolgens op naam of GSN-nummer.

Heb je vrienden en/of vriendinnen die de app nog niet gebruiken? Nodig hen dan heel eenvoudig uit door op het plusje te drukken en de optie 'Uitnodigen voor deze app' te kiezen. Je kunt dan vervolgens kiezen uit WhatsApp, e-mail, sms of social media.

Lees meer over
App GOLFNL