App GOLFNL

Drills & Skills: Putten op lijn en lengte

Wil jij beter scoren op de golfbaan zodat ook jij kans maakt op mooie prijzen in de Big Green Egg Birdieranking? Tourspelers Wil Besseling en Pasqualle Coffa gaan jou helpen. Bekijk hier de afleveringen van Drills & Skills om te scoren met de app GOLF.NL!

Drills & Skills mei 2023

De belangrijkste en moeilijkste putts zijn die van binnen 2, 4, 6 of 8 meter. Als je deze dichtbij de hole of zelfs erin krijgt dan is de kans groot dat je een goede ronde speelt. Pasqualle Coffa laat zien hoe ze deze verschillende putts traint. Gebruik deze oefening om beter te worden tijdens je rondes, voer je qualifying kaarten in de app GOLF.NL en doe automatisch mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drills & Skills april 2023

Een opblaasbare Smartball kan jou helpen om de juiste ruimte tussen je armen te creëren. De bal wordt geklemd tussen je onderarmen en zodoende leer je meer controle te krijgen met je ijzers. Het is een basistraining van 5 á 10 minuutjes. Gebruik deze oefening om beter te worden tijdens je rondes, voer je qualifying kaarten in de app GOLF.NL en doe automatisch mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drills & Skills maart 2023

Een golfbal op lijn laten vertrekken is belangrijk om bij je doel uit te komen. Pasqualle Coffa laat zien hoe ze dit traint met twee stokken. Plaats die voor je in de grond en probeer door het poortje heen te slaan. Pasqualle bouwt het op, van een wedge tot zelfs de driver. Gebruik deze oefening om beter te worden tijdens je rondes, voer je qualifying kaarten in de app GOLF.NL en doe automatisch mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Lees meer over
App GOLFNL Golftips Instructie