Instructie

Wil Besseling: 'Maak een plan tijdens je pre-shot routine'

Wil jij beter scoren op de golfbaan zodat ook jij kans maakt op mooie prijzen in de Big Green Egg Birdieranking? Tourspelers Wil Besseling en Pasqualle Coffa gaan jou helpen. Bekijk hier de afleveringen van Drills & Skills om te scoren met de app GOLF.NL!

Drills & Skills december 2023

Je pre-shot routine is misschien wel de belangrijkste routine in het golfen. Je creëert een gevoel bij het plan wat je voorafgaand aan je slag hebt. Gebruik deze oefening om beter te worden tijdens je rondes, voer je qualifying kaarten in de app GOLF.NL en doe automatisch mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drills & Skills november 2023

Krijg al jouw shortgame schoten onder controle met deze tips van Pasqualle Coffa. Met deze test en een beetje competitie in jouw training, wordt het oefenen echt heel leuk. Gebruik deze oefening om beter te worden tijdens je rondes, voer je qualifying kaarten in de app GOLF.NL en doe automatisch mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drills & Skills oktober 2023

Wil Besseling laat je zien hoe je goed uit de bunker komt voor een schot van 50 tot 70 meter. Eigenlijk verander je je stand en de stand van je club ten opzichte van een 'normaal' schot uit de bunker. Gebruik deze oefening om beter te worden tijdens je rondes, voer je qualifying kaarten in de app GOLF.NL en doe automatisch mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drills & Skills september 2023

Pasqualle Coffa gebruikt het welbekende poortje om de korte putts te maken zonder spanning. Toch cruciaal om die korte putt onder controle te hebben om te kunnen scoren. Gebruik deze oefening om beter te worden tijdens je rondes, voer je qualifying kaarten in de app GOLF.NL en doe automatisch mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drills & Skills augustus 2023

Wil Besseling houdt van variatie. Train jezelf rijk door met een club verschillende balvluchten onder de knie te krijgen. Gebruik deze oefening om beter te worden tijdens je rondes, voer je qualifying kaarten in de app GOLF.NL en doe automatisch mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drills & Skills juli 2023

Pasqualle Coffa is alles behalve achter de ellebogen, maar in deze drill helpt het haar en jou om met één arm te chippen. Gebruik deze oefening om beter te worden tijdens je rondes, voer je qualifying kaarten in de app GOLF.NL en doe automatisch mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drills & Skills juni 2023

Het is een lastig schot maar soms erg handig en vooral heel leuk om te oefenen, het flopshot. Wil Besseling laat je zien waar je op moet letten en hoe je dit kunt trainen. Gebruik deze oefening om beter te worden tijdens je rondes, voer je qualifying kaarten in de app GOLF.NL en doe automatisch mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drills & Skills mei 2023

De belangrijkste en moeilijkste putts zijn die van binnen 2, 4, 6 of 8 meter. Als je deze dichtbij de hole of zelfs erin krijgt dan is de kans groot dat je een goede ronde speelt. Pasqualle Coffa laat zien hoe ze deze verschillende putts traint. Gebruik deze oefening om beter te worden tijdens je rondes, voer je qualifying kaarten in de app GOLF.NL en doe automatisch mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drills & Skills april 2023

Een opblaasbare Smartball kan jou helpen om de juiste ruimte tussen je armen te creëren. De bal wordt geklemd tussen je onderarmen en zodoende leer je meer controle te krijgen met je ijzers. Het is een basistraining van 5 á 10 minuutjes. Gebruik deze oefening om beter te worden tijdens je rondes, voer je qualifying kaarten in de app GOLF.NL en doe automatisch mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drills & Skills maart 2023

Een golfbal op lijn laten vertrekken is belangrijk om bij je doel uit te komen. Pasqualle Coffa laat zien hoe ze dit traint met twee stokken. Plaats die voor je in de grond en probeer door het poortje heen te slaan. Pasqualle bouwt het op, van een wedge tot zelfs de driver. Gebruik deze oefening om beter te worden tijdens je rondes, voer je qualifying kaarten in de app GOLF.NL en doe automatisch mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Lees meer over
App GOLFNL Golftips Instructie