Beeld: Golfsupport.nl
App GOLFNL

Drill van Wil: course management

Beeld: Golfsupport.nl
Niemand minder dan Wil Besseling gaat je helpen om beter te scoren op de golfbaan zodat ook jij kans maakt op mooie prijzen in de Big Green Egg Birdieranking. Bekijk hier alle afleveringen van 'De drill van Wil' om te scoren met de app GOLF.NL!

Drill van Wil september 2022

Course management is de sleutel naar betere scores, zeker voor een tourspeler als Wil Besseling. Op hole 1 van The International neemt hij je mee in zijn plan om deze par-5 te spelen. Waarschijnlijk zijn de afstanden van Wil net even anders dan die van jou maar het idee blijft hetzelfde. Gebruik deze tips tijdens je rondes, voer je qualifying kaarten in de app GOLF.NL en doe mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drill van Wil augustus 2022

Wil Besseling laat je zien hoe je een short game performance test kunt doen. Hoe kun je met verschillende wedges trainen en dat ook nog leuk maken? Wil doet samen met Julian een challenge met 9 up & downs om te testen of de wedges doen wat ze getraind hebben. Gebruik deze tips tijdens je rondes, voer je qualifying kaarten in de app GOLF.NL en doe mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drill van Wil juli 2022

Deze aflevering geeft Wil tips hoe je op de verschillende afstanden van jouw stokken (clubs) kunt gaan vertrouwen. Dat begint met trainen op de driving range en opschrijven wat welke club doet. Als dat in de baan hetzelfde blijkt, kun je daar steeds meer op gaan vertrouwen. Gebruik deze tips tijdens je rondes, voer je qualifying kaarten in de app GOLF.NL en doe mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drill van Wil juni 2022

Mike stelde de vraag; “Hoe kan ik beter balcontact met mijn sandwedge maken?” Wil Besseling legt in deze video uit hoe hij dit traint. Gebruik deze tips tijdens je rondes, voer je qualifying kaarten in de app GOLF.NL en doe mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drill van Wil mei 2022

Julian stelde de vraag; “Hoe krijg ik meer lengte in mijn drives?” Wil Besseling legt in deze video uit hoe hij dit aanpakt. Gebruik deze tips tijdens je rondes, voer je kaarten in de app GOLF.NL en doe mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drill van Wil april 2022

Daniëlle stelde de vraag: "Hoe kan ik het beste oefenen voor de lange putt, jij weet vast wel raad?" Wil legt in deze video uit hoe hij deze, scorende strokes zelf traint. Gebruik deze tips tijdens je rondes, voer je kaarten in de app GOLF.NL en doe mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drill van Wil maart 2022

Jeroen wilde weleens weten met welke club je het beste kunt chippen. Wil legt in deze video uit dat je kunt chippen met verschillende clubs. Wil je meer balvlucht en minder rol, of juist een langere rol met minder vlucht? Gebruik deze tips tijdens je rondes, voer je kaarten in de app GOLF.NL en doe mee aan de Big Green Egg Birdieranking.

Drill van Wil februari 2022

Joris stelde de vraag "Kun je me helpen met oplijnen?" Wil slaat gemiddeld 279 meter met zijn driver. Vanaf de tee raakt Wil gemiddeld 55% van de fairways, en dat is een stuk hoger dan de gemiddelde golfer (ongeveer 45%). Wil legt uit hoe je het beste kunt oplijnen. Hij gebruikt daarvoor een 'prutje'. Bekijk gauw wat hij daarmee bedoelt.

Drill van Wil januari 2022

De eerste vraag kwam van Niki: "Wat is de juiste hoogte om een golfbal op te teeën?". Wil legt in deze eerste video uit hoe hij dit aanpakt. Hier kun je vast en zeker mee aan de slag! Vergeet niet je qualifying rondes (en birdies!) in te voeren in de App GOLF.NL. Hoe meer birdies, hoe meer kans op de maandprijzen van Big Green Egg! Iedere maand volgt hier een nieuwe video.

Lees meer over
App GOLFNL Instructie