App GOLFNL

Winactie: 10 x €100 golfshop-tegoed

GOLF.NL heeft iets te vieren en deelt uit!

HOERA! Ergens in de periode vanaf 8 maart tot en met 13 april wordt de app GOLF.NL voor de 350.000ste keer gedownload en dat moet gevierd worden! Doe mee aan onze winactie en maak kans op één van de 10 golfshop-tegoedbonnen van Jumbo Golf.

 

Wat moet je doen?

 

Simpel: open de app GOLF.NL en klik op de 'meedoen'-button die je op je tijdlijn vindt.  Vul daar de datum in waarop jij denkt dat de 350.000ste download plaats gaat vinden of heeft gevonden. Doe dit vóór 20 maart 2023. Direct na je inzending ontvang je onderstaande award op je tijdlijn zodat je weet dat je meedoet met de winactie. Onder de deelnemers verloten we 10 x 100 euro golfshop-tegoed. De winnaars hebben de juiste dag voorspeld en/of zitten er het dichtst bij.

 

 
350 duizend downloads app

Dé app voor golfend Nederland!

De app GOLF.NL kan door alle golfers die bij de NGF zijn geregistreerd, gratis worden gebruikt. De applicatie is te downloaden voor alle smartphones (Apple en Android). Je kunt de app na het downloaden - en eenmalig invullen van je GSN en barcodenummer - meteen gebruiken. 

Volg de prestaties van je golfvrienden

In de nieuwste versie van de app GOLF.NL blijf je nog beter op de hoogte van wat je golfvrienden presteren. Zo kan je terugzien op welke golfbanen ze gespeeld hebben, hoeveel birdies ze geslagen hebben en zelfs de gespeelde scorekaart bekijken.

Reserveer een starttijd

Een leuke functie van de app is dat je kunt reageren op de awards/prestaties van al je golfvrienden. Geef complimentjes voor die mooie birdie of nieuw gespeelde baan en maak een afspraak om samen de baan in te gaan via de starttijdenfunctie in de app.

Hoe voeg ik een golfvriend toe?

Voeg een golfvriend toe door op het 'plusje' links bovenin je tijdlijn te drukken (zie afbeelding onder). Kies voor de optie 'Zoek binnen deze app'. Zoek vervolgens op naam of GSN-nummer.

Heb je vrienden en/of vriendinnen die de app nog niet gebruiken? Nodig hen dan heel eenvoudig uit door op het plusje te drukken en de optie 'Uitnodigen voor deze app' te kiezen. Je kunt dan vervolgens kiezen uit WhatsApp, e-mail, sms of social media.

Lees meer over
App GOLFNL