App GOLFNL

GOLF.NL deelt uit: 5 x 250 euro shoptegoed!

GOLF.NL deelt uit!

HOERA! Er zijn meer dan 300.000 downloads van de app GOLF.NL en dat moet gevierd worden! Onder alle gebruikers die in de maand oktober de app GOLF.NL openen, geven we 5 x 250 euro golfshoptegoed weg.

 

Hoe werkt het?

 

Simpel: open de app GOLF.NL op je mobiele telefoon in de maand oktober en het volgende bericht verschijnt op je tijdlijn: "FEEST! ER ZIJN 300.000 DOWNLOADS VAN DE APP GOLF.NL!"

 

300K-downloads-award-app-golfnl

 

 

Als je het bovenstaande bericht op je tijdlijn ziet, maak je automatisch kans op 250 euro golfshoptegoed! We geven 5 tegoedbonnen weg. De actie loopt van 1 tot en met 31 oktober.

Zorg dat je bent aangemeld voor de GOLF.NL-nieuwsbrief zodat we je kunnen benaderen zodra we een winnaar hebben geselecteerd. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Meld je dan hieronder snel aan. 

Dé app voor golfend Nederland!

De app GOLF.NL kan door alle golfers die bij de NGF zijn geregistreerd, gratis worden gebruikt. De applicatie is te downloaden voor alle smartphones (Apple en Android). Je kunt de app na het downloaden - en eenmalig invullen van het NGF- en barcodenummer - meteen gebruiken. 

Samen golfen: zoek snel in de app je golfvrienden op! 

In de nieuwste versie van de app GOLF.NL blijf je nog beter op de hoogte van wat je golfvrienden presteren. In het profiel van je vrienden zie je nu ook hun handicap, waar ze lid zijn en welke awards ze hebben gewonnen. 

Tijdlijn-awards 

Een leuke functie van de app is dat je kunt reageren op de awards/prestaties van al je golfvrienden. Geef complimentjes voor die mooie birdie of nieuw gespeelde baan en maak een afspraak om samen de baan in te gaan via de starttijdenfunctie in de app.

Hoe voeg ik een golfvriend toe?

Voeg een golfvriend toe door op het 'plusje' links bovenin je tijdlijn te drukken (zie afbeelding onder). Kies voor de optie 'Zoek binnen deze app'. Zoek vervolgens op naam of NGF-nummer.

Heb je vrienden en/of vriendinnen die de app nog niet gebruiken? Nodig hen dan heel eenvoudig uit door op het plusje te drukken en de optie 'Uitnodigen voor deze app' te kiezen. Je kunt dan vervolgens kiezen uit WhatsApp, e-mail, sms of social media.

Lees meer over
App GOLFNL