De baan op

Winactie: speel in de app voor goud!

GOLF.NL beloont in de maand februari jouw winterse ‘doorzettingsvermogen’ op de baan. Speel (oefen)ronden met de app GOLF.NL, ga voor brons, zilver of goud en maak kans op te gekke prijzen. Zo lopen jouw prestaties misschien wel parallel aan die van onze sporthelden van #TeamNL bij de Winterspelen in Beijing.

Hoe gaat de winactie precies in zijn werk?

Wanneer je in de maand februari, waarin de Olympische Winterspelen plaatsvinden, één, twee, drie keer of vaker met de app van GOLF.NL een qualifying ronde dan wel oefenronde speelt, kom je op ons virtuele erepodium. Bekijk hier de ranking in de APP GOLF.NL

 

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

 

Goud

In het klassement voor de spelers die maar geen genoeg krijgen van golf in de winter wordt het goud vergeven. Voor de tien spelers die in februari het vaakst een geregistreerde ronde hebben gespeeld ligt er al een mooie prijs te wachten: een dozijn Titleist-ballen. Daarnaast dingen zij en alle andere spelers die minimaal drie keer een ronde hebben geregistreerd mee naar de hoofdprijs: een fitting* + een waardebon van Callaway ter waarde van 750 euro.

Callaway roque irons

Zilver

In de categorie voor spelers die twee keer een ronde hebben gespeeld en opgaan voor zilver zijn er ook mooie prijzen te winnen. Onder hen verloten we twee keer een schoenfitting* plus waardebon van 200 euro van FootJoy te besteden aan een paar (winter)schoenen.

Footjoy boots

Brons

Kom jeaan één keer spelen toe in februari, dan maak je ook nog kans op een prijs en strijd je mee in de bronzen categorie. Onder deze golfers verloten we drie greenfee-arrangementen op een van de banen van Het Rijk.

Nunspeet OnCourse Nederland
 Foto: Rijk van Nunspeet

Laat zien dat je een ‘doorgewinterde’ golfer bent en deel je geregistreerde rondjes via de app op de socials. Vergeet niet #golfnl te taggen! De winactie loopt van 4 februari tot en met 1 maart. De winnaars worden persoonlijk via een mail op de hoogte gesteld.

* De fitting is bij onze partner Jumbo Golf & HockeyTijd om te golfen!

Reserveer eenvoudig je starttijd in de app GOLF.NL

Boek hier je starttijd