Topgolf

Podje Golf, de TV-Show

Tijdens het Dutch Open bracht GOLF.NL je heel dichtbij. De mannen van Podje Golf maakten door de dag heen twaalf afleveringen van een speciale tv-show op Instagram. Met het vleugje humor van de oude én jonge vriend. Bekijk hier alle afleveringen.

De podcast hosts Gerard Louter en 'jonge vriend' Sietse Herrema nemen de golffans via GOLF.NL elke dag tijdens het Dutch Open mee in “Podje Golf, de TV-Show”. 

Mis niks van het Dutch Open en kijk 'Podje Golf, de TV-Show' op Instagram

Geen podcasts tijdens wedstrijddagen dit keer maar kleine IGTV-shows op Instagram om golfliefhebbers het gevoel te geven dicht bij het toernooi te zijn. 

Afleveringen “Podje Golf, de TV-Show”!

Wil je de video's al eerste zien? Volg dan @GOLFNL op Instagram

Zondag 19 september

Aflevering #12 (met Kristoffer Broberg & Daan Slooter)

 

Aflevering #11 (met Pasqualle Coffa)

 

Aflevering #10

Beat the Pro met Podje Golf & Fatima Moreira de Melo

 

Zaterdag 18 september

Aflevering #9 (met Darius van Driel)

 

Aflevering #8 (met Fatima Moreira de Melo)

 

Aflevering #7

 

Vrijdag 17 september

Aflevering #06 (met Johannes Veerman)

 

Aflevering #05 (met Graeme McDowell)

 

Aflevering #04

Donderdag 16 september

Aflevering #03 (met Thomas Detry & Thomas Pieters)


Aflevering #02 (met Moïse Trustfull)

 

Aflevering #01

Voorbereiding

Gerard, Sietse, Moise Trustfull en Fatima Moreira de Melo trainden afgelopen maandag bij Golfcenter Seve voor Beat the Pro op het Dutch Open. Niemand minder dan Joost Luiten nam de tijd om het viertal te voorzien van tips. De paprikachips komen uit de tas en de pre-shotroutine wordt onder handen genomen.

 

Promo

Gerard en Sietse bouwen de boel op verkennen de Beat the Pro hole...

 

Podje Golf 24: 'Ik lig wakker van Beat the Pro!'

Over 'Podje Golf, de TV-Show'

In korte afleveringen van 3 tot 5 minuten bespreekt het tweetal wat er gebeurt op en rond het toernooi. In de vroege ochtend nemen ze de dag door en en vertellen ze waar je op moet letten (ook als je er niet bent). Later interviewen ze gasten en spelers, geven ze updates van de stand van zaken en komt nog van alles over golf ter sprake. Ook 'traint' het duo voor Beat The Pro op zaterdag, samen met o.a. Fatima Moreira de Melo en Moïse Trustfull. Laatstgenoemde, nog maar kort golfend ook maar superfanatiek, wordt donderdag al voor de leeuwen gegooid. Caroline Spoor en Marly van der Velde, beide bepaald niet onbekend op Instagram, schuiven zondag even aan om over hun bezoekje aan het Dutch Open te vertellen.

Alles over het Dutch Open

Lees meer over
Dutch Open Podcast