KLM Open

Volg je favoriete spelers op de voet met de Player Tracker

Live de spelers volgen tijdens het KLM Open krijgt dit jaar een diepere dimensie. Dankzij de ‘KLM Open Player Tracker’ kun je via de KLM Open app nauwgezet jouw favorieten in de baan opsporen, leuke weetjes over die spelers achterhalen en op de hoogte blijven van hun scores.

Op een volledig digitale interactieve kaart van de baan van Bernardus Golf zijn alle spelers en hun scores live te volgen. Deze nieuwe technologie wordt gepresenteerd door TCS, partner van het KLM Open en wereldwijd toonaangevende IT-dienstverlener die bekendstaat om zijn innovatieve digitale oplossingen en diensten. De ‘Player Tracker’ is onderdeel van de gratis KLM Open app en biedt naast gedetailleerde informatie over de actuele positie van de spelers in de baan en het toernooi ook de mogelijkheid informatie over de spelers op te roepen en een lijst van jouw favorieten op te stellen.

Player Tracker in de app van het KLM Open

 

Beleving

De Player Tracker zorgt er dus voor dat je alle ontwikkelingen op de baan makkelijk in de gaten kunt houden wanneer je in de Fanzone bent en lekker op het terras in de KLM Open Village een drankje en hapje nuttigt. Maar ook in de baan dient de app met Player Tracker als een uitstekende gids. “Mooi dat we de laatste technologische innovatie aan het KLM Open hebben toegevoegd. Na meer dan 100 edities weten we elk jaar de kwaliteit en de beleving van het toernooi weer te verrijken, of het nu de introductie van Beat the Pro is, het KLM Open College of de Player Tracker”, aldus toernooidirecteur Daan Slooter.

De app van het KLM Open biedt nog veel meer gebruiksgemak. Zo zijn bijvoorbeeld ook de dagelijkse uitzendingen van KLM Open Radio via de app te beluisteren.

 

Bestel hier KLM Open-tickets voor 2023

 

Lees meer over
Dutch Open KLM Open